Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ženeva 2015: nová Toyota Auris

Na Ženevskom autosalóne (Salon International de l’Auto, 3.-15. marca) Toyota predstaví nový hatchback Auris a variant kombi s označením Auris Touring Sports.

Nová Toyota Auris prináša dizajn, ktorý potvrdzuje atraktívny a prémiový charakter, modernizovaný interiér a nové prvky komfortnej a bezpečnostnej výbavy.

Kľúčovým zástupcom nového modelového radu Auris je i naďalej variant Hybrid, nakoľko hybridné hnacie ústrojenstvo je vôbec najdôležitejším pohonom tohto modelového radu a v roku 2014 predstavovalo polovicu celkových predajov.

Nová Toyota Auris tiež hlási  nástup nových zážihových a vznetových jednotiek so zameraním na hospodárnosť a výkonové parametre, a dokáže tak ponúknuť dokonalé riešenie bez ohľadu na to, akému typu pohonu dáva zákazník prednosť.

Toyota Auris a     Toyota Auris c

Po predstavení modelov AYGO a Yaris v minulom roku sa terajším súbežným odhalením novej Toyoty Auris a Toyoty Avensis završuje omladenie európskej ponuky kľúčových modelov Toyota. Modely Auris a Avensis sa budú spoločne vyrábať vo výrobnom závode automobilky Toyota v britskom Burnastonu.

Toyota, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov