Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Espace: znovaobjavenie na Parížskom autosalóne

Na autosalóne v Paríži predstaví Renault nový Espace. Veľký, elegantný, inovatívny crossover kombinuje robustný dizajn a príťažlivý vzhľad. Vychádza zo štúdie Initiale Paris, ktorú predstavili vlani na autosalóne vo Frankfurte.

Nový Espace pokračuje v už 30 ročnej histórii modelu. Hlavné atribúty ako komfort a modularita interiéru zostávajú zachované. Nový Espace prichádza s aerodynamickým dizajnom, ktorý skrýva veľkorysú kabínu so stredovým plávajúcim panelom. Tak ako 5 miestna, aj 7 miestna verzia je navrhnutá do posledného detailu tak, aby splynula s konštrukciou modelu.

Svetová premiéra novinky sa uskutoční na tlačovej konferencii vo štvrtok 2. októbra 2014 o 11:00 v stánku Renault na Parížskom autosalóne. Nový Renault Espace predstaví predseda predstavenstva a generálny riaditeľ skupiny Renault pán Carlos Ghosn.

Pri tejto príležitosti pripravil Renault v spolupráci s partnermi Pablicis Conseil a DigitalisLBi originálny digitálny balíček, ktorý zahŕňa video aj 3D vizuály. Vďaka balíčku budú môcť internetoví používatelia objavovať exteriér aj interiér modelu Nový Espace.

Verejnosť bude mať možnosť sledovať predstavenie na webovej stránke: www.crossover.renault.com

Renault, DK

RENAULT ESPACE V (JFC) - PHASE 1     RENAULT ESPACE V (JFC) - PHASE 1

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov