Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Budúcnosť značky DS na Parížskom autosalóne

Francúzska značka DS sa zrodila v Paríži a s hrdosťou sa po prvý raz predstaví na Parížskom autosalóne, ktorý sa začne o niekoľko týždňov. Značka DS vznikla 1. júna a hrdo predstavuje svoje ambície: chce sa stať celosvetovo známou francúzskou prémiovou značkou.

Na autosalóne predstaví futuristické novinky:  štúdie DIVINE DS a DS 3 INÈS DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT. Predstavia sa aj posledné novinky DS 3 a DS 3 Cabrio s novou svetelnou stopou a aj nové súvisiace služby. Výstavná plocha DS (Hala 1) bude miestom, kde sa návštevníci zoznámia so svetom značky DS, v ktorom hrajú prím rafinovanosť, technologická vyspelosť a elegancia.

Parížsky autosalón (4.-19. októbra), bude ideálnym miestom na to, aby sa širokej verejnosti predstavil nový začiatok značky DS. Značka DS pokračuje vo svojej snahe prinášať vozidlá s výrazným dizajnom, prepracovanosťou do najmenších detailov, luxusnými materiálmi a technologickou vyspelosťou. Preto budú hlavnými hviezdami expozície na parížskom autosalóne dve príťažlivé štúdie, ktoré sa odhalia odbornej verejnosti:

DIVINE DS je oslavou dizajnu, zosobnením duše značky a jej smerovania do budúcnosti. Vyznačuje sa tvarovo výraznou kompaktnou 4-dverovou karosériou s neprehliadnuteľnými grafickými prvkami. Okrem exteriéru sa štúdia DIVINE DS prezentuje úplne originálnym interiérom s novátorským členením a spracovaním, ktoré sa nesie v duchu avantgardy a prepracovanosti, vlastnými značke DS. Dizajnové oddelenie zašlo v tomto prípade do extrémov, nechalo voľný priebeh kreativite a vytvorilo koncept absolútnej exkluzivity. Ten sa prejavuje troma zameniteľnými spracovaniami interiéru, pričom každý sa vyznačuje silnou a jedinečnou osobnosťou. Štúdia zosobňuje vôľu značky DS prinášať zákazníkom vozidlá, ktoré budú naplno odrážať ich charakter.

DS 3 INÈS DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT je vozidlom, v ktorom sa spája elegancia, rafinovanosť a moderna. Výsledkom práce dizajnérov značky DS a Inès de la Fressange Paris je štúdia, ktorá sa vyznačuje neprehliadnuteľným, odvážnym a neviazaným štýlom s parížskym šarmom. Karoséria je nalakovaná lesklou atramentovou modrou farbou Bleu Encre, strecha čiernou trblietavou farbou Noir Onyx a nové 17-palcové kolesá Aphrodite majú diamantové odlesky. Na tomto vozidle sa po prvý raz predstavuje nová predná svetelná stopa modelového radu DS 3. Novinkou sú aj telesá vonkajších spätných zrkadiel v červenej farbe Rouge Ines a viacero možností individuálnej úpravy ako napríklad francúzska trikolóra na zadnej časti vozidla. Pozadu nezostal ani interiér a vyznačuje sa štruktúrovaným koženým čalúnením sedadiel modrou kožou Bleu Granit s prešívaním bielou niťou či palubnou doskou červenej farby Rouge Ines. Štúdia je dokonalým stelesnením parížskeho šarmu a potenciálu individuálnych úprav modelu DS 3.

Okrem týchto dvoch štúdií, ktoré predstavujú budúcnosť značky DS, sa návštevníci zoznámia aj so svetom značky, pripomenú si vozidlá, ktoré dláždili cestu k jej dnešnému úspechu a spoznajú jej aktuálne novinky, prepojené s modernými službami DS CONNECT.

Citroen, DK

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov