Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW je novým Oficiálnym automobilom MFF Karlovy Vary

Medzinárodný filmový festival Karlovy Vary je najvýznamnejším podujatím svojho druhu v Českej republike a bývalom Československu. V rámci novej a dlhodobej spolupráce bude značka BMW od tohtoročného 49. ročníka Oficiálnym automobilom festivalu.

Na prepravu významných hostí a na ďalšie významné príležitosti bude pripravená flotila 60 automobilov značky BMW. V rámci tejto spolupráce bude jeden z automobilov BMW dlhodobo využívať aj prezident festivalu Jiří Bartoška. Pre významných akreditovaných hostí budú k dispozícií luxusné limuzíny BMW radu 7. Doplnia ich rôzne verzie BMW radu 5. Na pohyb po kúpeľnom meste zvolili ideálne riešenie: tiché elektrické BMW i3.

Okrem prepravy významných hostí budú automobily BMW k dispozícii aj návštevníkom filmového sviatku, ktorý sa v Karlových Varoch koná každý rok. V špeciálnom stánku BMW pred budovou Lázně I. sa zoznámia s filozofiou, charakterom a aktuálnou ponukou značky BMW. Po dohode dostanú aj možnosť absolvovať testovacie jazdy  vybranými modelmi.

MFF Karlovy Vary bude konať od 4. do 12. júla.

BMW, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov