Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Harley Davidson: Expedícia Discover More

Motocykel Harley-Davidson sa vydal sa na 20 000 km dlhú jazdu po najlepších cestách Európy, Stredného východu a Severnej Afriky

5. mája 2014 sa začala na Strednom východe expedícia Discover More. Motocykel Street Glide počas nej absolvuje jazdu cez dva kontinenty. Prejde najlepšie cesty a zažije rôzne kultúry, pamiatky a zvuky, ktoré predstavujú vášeň, vyjadrenie vlastného ja a cestovanie v štýly Harley-Davidson.

Expedícia je jedným z najväčších podujatí organizovaných spoločnosťou Harley-Davidson. Jej účastníkmi je vyše 50 špeciálne vybraných jazdcov z Európy, Stredného Východu a Severnej Afriky, ktorí si budú odovzdávať štafetu a zdieľať svoje zážitky online. Jazdcov vybrali spomedzi fanúšikov na sociálnych sieťach, známych osobností, žurnalistov a významných motorkárov-cestovateľov. V auguste 2013 spoločnosť Harley-Davidson spustila Projekt RUSHMORE, ktorého cieľom je od základov vylepšiť každý aspekt jazdy na dlhé trasy na základe informácií od zákazníkov. Expedícia Discover More ju ukážkou úžasných zážitkov, ktoré môže jazdec zažiť na cestách naprieč Európou, Stredným Východom a Severnou Afrikou, popri skvelej ovládateľnosti a úžasnom pohodlí motocyklov Harley-Davidson.

Na zdokumentovanie tejto výpravy uzavrela spoločnosť Harley-Davidson partnerstvo so spoločnosťami KngLAD a itdrewitself za účelom zachytenia autentických okamihov plných emócií, dobrodružstva a objavovania. Produkčný tím filmuje každý úsek cesty, zaznamenáva príbehy jazdcov a vytvára pútavý obsah, ktorý ukáže napätie a vzrušenie z cestovania. Fanúšikovia z celého sveta môžu sledovať novinky, fotografie a videá z cesty v reálnom čase cez sociálne médiá a webovú stránku Discover More (www.h-d.com/discovermore).

V závere výpravy Discover More, 6. septembra 2014, dorazí model Street Glide do Rakúska na podujatie European Bike Week. Jazdci, ktorí sa zúčastnia na expedícii Discover More, oslávia vyvrcholenie výpravy spolu s tisíckami  fanúšikov motocyklov na najväčšom bezplatnom európskom motocyklovom festivale pod šírym nebom. Motocykel, ku ktorému sa počas jeho cesty pripoja stovky cestovateľov, budú do konca roka 2014 vystavovať na výstavách po celej Európe.

HD, DK

HD 2

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov