Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda Rapid prichádza ako StylePLUS

Atraktivitu nového akčného modelu podčiarkujú okrem iného sériovo montované súčiastky výbavy, akými sú čierne dizajnové prvky, xenonové svetlomety a predné hmlovky s Corner funkciou, sedemnásťpalcové disky kolies  Ray z ľahkých zliatin, športový interiér s novými dekoračnými lištami a športové sedadlá.

 

Na objednávku je k dispozícii navigačný systém Amundsen+, volitelne s funkciou digitálného príjmu rozhlasových staníc. Komfort na palube zabezpčuje klimatizácia v spojení so zatmavením bočných skiel SunSet.

Pre nový model Škoda Rapid StylePLUS je k dispozícii škála piatich farieb karoseérie a štyri motory.: dva zážihové i 1,2 TSI s výkonmi 63 kW alebo 77 kW, a dva vznetové, 1,6 TDI s výkonom 66 kW a 1,6 TDI s výkonom 77 kW. Silnejší benzinový motor  je spriahnutý s  manuálnou šesťstupňovou pevodovku, manuálne prevodovky ostatných troch motorizácií sú päťstupňové.

Pri kompaktných rozmeroch (dĺžka 4,48 m, šírka 1,7 m) ponúka rodinný model Škoda Rapid ‚StylePLUS‘  mimoriadne priestranný interiér s dostatkom miesta pre piatich cestujúcich a ich batožinu.

Ďalšou novinkou, s ktorou ŠKODA AUTO rozširuje svoju ponuku v silnom tržnom segmente kompaktných vozidiel je Rapid Spaceback . Jej poslaním je vyplniť priestor medzi modelmi Fabia a Octavia Svojím sviežim a dynamických štýlom by mal osloviť najmä mladých zákazníkov.  Škoda Rapid Spaceback ponúka dostatok miesta, rad prvkov  „Simply Clever“, vysokú úroveň bezpečnosti, možnosti individualizácie a nízku spotebu. Na európské trhy bude novinka uvedená v októbri  2013.

Zdroj: ŠKODA AUTO, šr

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov