Ford Bronco Overland – všetko v jednom

Nový Ford Bronco je jednou z najsilnejších amerických premiér v roku 2020. Keď už emócie po debute trochu ustúpili, vo Forde sa rozhodli oživiť šumy. Koncept Ford Bronco Overland nie je ničím iným ako vynikajúcou reklamou na doplnky pre tento off-road.

Nové Bronco je mimoriadne praktické, najmä v kombinácii s originálnym príslušenstvom. Vďaka nim sa z terénneho auta môže stať dom na kolesách, ktorý môže jazdiť takmer všade.

Overland je jednou z hviezd podujatia Bronco Super Celebration East naplánovaného na začiatok októbra 2020.

Vďaka strešnému nosiču s integrovaným, priestranným, skladacím stanom s rebríkom môže Bronco použiť aj ako karavan. Set obsahuje aj turistický stôl a dve skladacie stoličky, ktoré umožnia pokojne zjesť jedlo pripravené na turistickom sporáku.

V interiéri sa tiež nachádza priestor na malú chladničku, niekoľko odkladacích boxov a rádio CB (vysielačka), ktoré vás udrží v spojení so svetom v prípade, že sa ocitnete v núdzi. Za zmienku tiež stojí doplnkové LED osvetlenie namontované tesne nad čelným sklom a silnejšia baterka.

Všetky tieto položky sa objavia v zozname oficiálneho príslušenstva Ford, ktoré si bude možné objednať ako voliteľnú výbavu. Nateraz však môžeme Američanom len závidieť…

Zdroj: Ford

 

doplnková výbavaFordFord BroncoFord bronco conceptFord Bronco overlandprototyp
Komentáre (0)
Pridať komentár