Scrooser – Elektromobilita pre náročných

Výrobky z Nemecká majú stále svoj kredit a kvalitu, preto si aj držia relatívne vysokú cenu. Platí to aj pre štýlovú elektrickú kolobežku Scrooser, s ktorou sa môže podľa zákona jazdiť aj v uliciach európskych miest.

Scrooser má jednoduchý design a rovnako jednoduché posolstvo, ktorým je jedinečný zážitok z tichej jazdy. S vašim prvým odrazom aktivujete technológiu „impulse drive“ a vaša svalová sila sa znásobí elektrickým motorom, vďaka ktorému môžete dosiahnuť rýchlosť až 25km/h. Motor je vybavený šiestym zmyslom, ktorý analyzuje sílu vášho odrazu a prispôsobí zrýchlenie v súlade so štýlom jazdy.

Energiu vašej jazde dodá 36V batéria, ktorá udrží 20 Ah. Je šikovne uložená pod spodným krytom a môžete ju jednoducho nabíjať. K úplnému nabitiu kolobežky postačí len 150 minút. Elektrická kolobežka má displej, ktorý je umiestnený uprostred riadidiel a odtiaľ kolobežku uvediete do chodu a potom aj vypnete. Na displeji máte tiež prehľad o batérii a rýchlosti jazdy.

Okrem štýlovej jazdy sa teraz vďaka kolobežkám Scrooser bez problémov dopravíte napríklad aj do úplného centra mesta. Problémy vám nebude robiť ani nerovný terén, pričom Scrooser má dojazd až 55 km.A na záver, máme pre vás ešte dve správy. Za dobrú správu možno považovať fakt, že nemecký Scrooser dostal zelenú na starom kontinente. Menej príjemnou správou je informácia o cene, pretože záujemcovia si musia pripraviť minimálne 3000 eur.

-jj-. zdroj: Scooser

e-mobilitaelektrická kolobežkakolobežkaNemeckoScrooser
Komentáre (0)
Pridať komentár