E-DS Week: Promotion v Molitore

Do konca novembra potrvá v päťhviezdičkovom parížskom hoteli Molitor trojtýždňová promotion akcia s názvom E-DS Week. Jej cieľom je predstaviť širokej verejnosti nové elektrické modely značky DS Automobiles.

Avantgardný priestor legendárneho luxusného kúpaliska a zimného klziska vo francúzskej metropole sa tak stal dočasným domovom pre novú stratégiu elektrifikácie tejto značky. Na uliciach pri tejto špeciálnej príležitosti nainštalovali 24 nabíjacích staníc pre dobíjanie testovacích vozidiel. E-DS Week je príležitosťou po prvý raz otestovať vozidlá DS 3 Crossback E-Tense a DS 7 Crossback E-Tense 4×4 v dynamickom prostredí.

Oba tieto elektrifikované modely už sú oficiálne v predaji. Vďaka vozidlu DS 7 Crossback E-Tense 4×4 vstupuje plug-in hybrid do novej éry. S výkonom motora 300 k a 520 Nm a s pohonom všetkých štyroch kolies vytvoril tento automobil nové rekordné zápisy. S batériou 13,2 kWh ponúkne dojazd v plne elektrickom režime 58 km a s emisiami len 30 g CO2 na 1 km (dáta WLTP). Verzia E-Tense 4×4 má prepracované detaily charakteristické pre DS.

Napríklad, vo forme pohodlných sedadiel vyrobených z peny s vysokou hustotou a štedrého použitia vysoko kvalitných materiálov. Model DS 3 Crosssback E-Tense je prvým 100% elektrickým prémiovým B-SUV, ktoré sa vyznačuje bezkonkurenčným komfortom a odhlučnením. So svojim elektromotorom s výkonom 100 kW a batériou s výkonom 50 kWh dosahuje zrýchlenie z pokoja na 100 km/h za 3,3 sekundy.

Dojazd na jedno nabitie je stanovený na 320 km (WLTP), pričom ponúka jedinečný, dynamický komfort jazdy. Spoločnosť DS Automobiles tak už v podstate ponúka elektrifikované verzie všetkých svojich modelov. Od roku 2025 budú všetky nové modely ponúkané len v elektrifikovaných verziách. Akcia E-DS Week je súčasne príležitosťou predstaviť služby spojené s novými elektrifikovanými modelmi.

Ide najmä o službu MyDS, ktorá šoférom umožňuje zobraziť všetky informácie týkajúce sa ich auta – kde je zaparkované, stav nabitia batérie, údaje o spotrebe, zostávajúci dojazd a ďalšie. V krajine galského kohúta sa DS 3 Crossback E-Tense predáva za 435 eur mesačne bez akontácie, pričom doba prenájmu je stanovená na 48 mesiacov. Model DS 7 Crossback E-Tense 4×4 je vo Francúzsku dostupný od 672 eur mesačne opäť bez akontácie, pričom aj v tomto prípade je doba splácania 4 roky.

Hotel Piscine Molitor patril v 30. rokoch minulého storočia k najmodernejším verejným kúpaliskám v Paríži. V atraktívnom prostredí v štýle art deco sa tam stretávala nielen smotánka z hlavného mesta Francúzska. Napokon, jeden deň plávania vyšiel jednu osobu na 150 eur. Nečudo, že plavčíka tam robil päťnásobný olympijský víťaz v plávaní Johnny Weissmuller z USA, ktorý sa preslávil aj postavou filmového Tarzana s nezabudnuteľným a originálnym pokrikom „jódlujúceho Rakúšana.“

 

-jj-

DS 3 Crossback E-TenseDS 7 Crossback E-Tense 4x4E-DS Week 2019FrancúzskoHotel MolitorParíž
Komentáre (0)
Pridať komentár