Aj Škoda Kamiq bude Monte Carlo

Po Škode Yeti, je model Škoda Kamiq druhým SUV značky, ktoré je odeté do čiernych dizajnových prvkov Monte Carlo. Debut verzie bude rovnako ako v prípade menšej Scaly na autosalóne vo Frankfurte.

Nová ŠKODA KAMIQ je typické SUV značky ŠKODA, zároveň ale vďaka originálnym dizajnovým prvkom, ako sú delené predné svetlomety, zdôrazňuje vlastnú tvár. Čierne dizajnové prvky verzie KAMIQ MONTE CARLO posilňujú svojrázny charakter a vďaka nim je model ešte atraktívnejší pre mladšie cieľové skupiny zákazníkov. Športový vzhľad odvolávajúci sa na naše úspešné súťažné vozidlá a praktickosť tohto šikovného mestského SUV tvoria dokonalú kombináciu,“ povedal vedúci oddelenia ŠKODA Design Oliver Stefani.

Škoda Kamiq Monte Carlo využíva vo veľkom čiernu lesklú farbu. Je do neho odetý  rámček masky chladiča, prvky predného nárazníka, rovnako aj kryty spätných zrkadiel, strešný nosič, prahy a nápis ŠKODA umiestnený uprostred piatych dverí. Aj kolesá budú mať kombináciu čiernej v špeciálnom dizajne. Budú jak 17-ky, tak 18-ky.

Zákazník bude mať možnosť pri Škode Kamiq Monte Carlo voliť z celej motorovej palety. Súčasťou výbavy sú aj tmavšie sklá alebo panoramatické strešné okno.

V interiéri Škody Kamiq Monte Carlo nájdeme vpredu športové sedadlá v špeciálnom vzore s integrovanými hlavovými opierkami. Športový volant je potiahnutý perforovanou kožou. Volantu supluje hlavica riadiacej páky a páka ručnej brzdy. Nesmie chýbať ani červené ambientné osvetlenie.

Autor: Marek PAUCO

Zdroj: Škoda

Autosalón Frankfurt 2020Škoda KamiqŠkoda Kamiq Monte CarloŠkoda Kamiq verzia Monte Carlo
Komentáre (0)
Pridať komentár