DS 7 CROSSBACK Exclusive Limited Edition

DS 7 CROSSBACK – po nedávnom odhalení nového modelu SUV DS debutuje tento nový model v limitovanej sérii.

Nové vydanie nového modelu DS SUV sa nazýva DS 7 CROSSBACK La Premiere a vyniká svojim exkluzívnym štýlom: elegantný, charizmatický pôvab v Cumulus Grarey, farby slonovej kosti alebo čiernej farbe Perla Nera, kontrastujúce s unikátnou Nappa koženým čalúnením v odtieni s názvom art Rubis, poskytuje hlboký, teplý efekt. Konštrukcia sedadiel je podčiarknutá perleťovým prešitím a kožou Nappa má patinový účinok. Prístrojová doska a ochranné rohože nesú názov limitovanej edície. Zaujmú liate 20-palcové kolesá.

DS 7 CROSSBACK La Première je dodávaný s najnovšími avantgardnými technológiami, ktoré budú následne k dispozícii v celom modelovom portfóliu: DS Pripojenie Pilot dláždi cestu k autonómnemu riadeniu, DS pre nočné videnie zlepšuje viditeľnosť v noci, a DS aktívne preverovanie odpruženia patrí k sysému 21. Storočia: DS používa kameru, ktorá predvída prípadné hrbole a mláky na ceste a zabezpečuje potešenie z jazdy.

Dynamický a komfortný DS 7 CROSSBACK La Première je k dispozícii len s dvoma najsilnejšími motormi: BlueHDi 180 S & S a THP 225 S & S, oba s novou generáciou 8-stupňovej automatickej prevodovky (EAT8). Zákazníci si budú môcť nastaviť svoje vozidlo tejto limitovanej edície na mieru čo sa farby karosérie, zariadenia, hnacieho ústrojenstvo, atď. týka.

DS (šr)

DS 7 CROSSBACK
Komentáre (0)
Pridať komentár