Subaru predstavilo koncept Imprezy

Subaru je známy výrobca automobilov s pohonom všetkých kolies a boxer motorov. Model Impreza je medzi automobilovými nadšencami ikonou a Subaru na tohtoročnom autosalóne v Tokiu predstavilo koncept s piatimi dvermi.

Subaru Impreza je automobilovou ikonou a pre nadšencov motoristických športov najvhodnejším vozidlom pre rally. Bežná civilná verzia Imprezy sa vyrába v 5- aj 4-dverovej karosérii typu sedan a hatchback.

Automobilka na tohtoročnom autosalóne v Tokiu predstavila koncept s piatimi dverami. Táto štúdia je dizajnovým náhľadom budúcej generácie strategických modelov Subaru. Koncept tiež môže znamenať novú karosársku verziu budúcej generácie Imprezy, to sú však len špekulácie.

Koncept je dlhý 4 400 mm, široký 1 880 mm a vysoký 1 440 mm. Rázvor je 2 670 mm. Predná časť zaujme novými svetlometmi v štýle noviniek z dielne Opel. Šesťuholníková maska má v strede logo výrobcu a štruktúru včelieho plastu.

Predný nárazník má navyše spojler, ktorý je v rohoch zakončený pri hmlových svetlometoch. Bočný pohľad prezradí čistú líniu a nové 19-palcové disky s pneumatikami 235/40 R 19. Zadné svetlomety majú LED technológiu a podobnosť s už vyrábanými modelmi Imprezy.

Predstavenie konceptu je predpokladom budúceho dizajnu nových vozidiel od Subaru. Budúca generácia Imprezy je však ešte v nedohľadne a tak nám zostáva len hypoteticky predpokladať vzhľad blízky konceptu.

MM, Subaru

ImprezaSubaru
Komentáre (0)
Pridať komentár