Škoda Fabia Street Art

Škoda po predstavení tretej generácii Fabie pripravila rozsiahly program prvkov individualizácie. Výtvarník Armando Gomes pritom vytvoril jedinečný model Fabia Street Art – umelecké dielo.

Nová Škoda Fabia so 125 rôznymi farebnými kombináciami vraj splní všetky priania zákazníkov pokiaľ ide o individualizáciu. Škoda však napriek tomu prezentovala výnimočnú Fabiu Street Art, ktorá je dielom dizajnéra Armanda Gomesa.

Tretia generácia novej Fabie ponúka najviac individualizácie spomedzi všetkých generácii Fabie. Zákazník má k dispozícii rôzne farebné odtiene exteriéru v kombinácii s odlišnou farbou strechy, prvky individualizácie sú zastúpené tiež v interiéri.

Premena Fabie na umelecké dielo poukazuje na emocionálne ambície automobilky Škoda, ktorá sa snaží ponúknuť model najrôznejším skupinám záujemcov. Automobilku tak potešil záujem umelca o vytvorenie špeciálneho modelu.

Umelecká akcia sa konala koncom októbra 2014 počas prezentácie novej generácie Fabie. Model Street Art vznikol v niekoľkých krokoch. Umelec v prvom kroku naniesol na karosériu línie a geometrické tvary.

V druhom kroku nastriekal tieto útvary rôznymi farbami. Počas akcie podporovali umelca novinári z celého sveta, účastníci prezentácie novej Fabie. Portugalský výtvarník pracuje v Lisabone ako dizajnér, ilustrátor a filmový producent.

Nová Fabia je k dispozícii v 15-tich farebných vyhotoveniach. Spolu s projektom Colour Concept je k dispozícii až 125 rôznych farebných odtieňov strechy, A-stĺpikov, krytov spätných zrkadiel a kolies.

MM, Škoda

FabiaŠkodaStreet Art
Komentáre (0)
Pridať komentár