Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi OUTLANDER PHEV 4X4 – Premiéra vlajkovej lode sa blíži

Mitsubishi Motors pokračuje vo svojej produktovej ofenzíve a investíciách v rámci európskeho trhu, kde uvedie svoju vlajkovú loď v podobe nového Outlandera PHEV 4x4 zo segmentu SUV strednej triedy. Mitsubishi Motors pokračuje vo svojej produktovej ofenzíve a investíciách v rámci európskeho trhu, kde uvedie svoju vlajkovú loď v podobe nového Outlandera PHEV 4x4 zo segmentu SUV strednej triedy.

Nové Mitsubishi Outlander PHEV 4×4, vyvinuté špeciálne pre európsky trh, prinášajú dynamiku aj sofistikovanosť. Vozidlo vychádzajúce z koncepčného modelu I-Fu-Do-Do (v japončine „originálne a veľkolepé“) sa chváli plug-in hybridnou technológiou 4×4 s dvojicou elektromotorov a dlhým dojazdom, sebaistým dizajnom, špičkovou úrovňou bezpečnosti i pohodlia a novou úrovňou kvality, ktorú sa značka posúva na úplne novú úroveň európskeho trhu.

Nový Outlander PHEV 4×4 je originálnym modelom SUV, ktorý je postavený na medzinárodnom úspechu a robustných základoch predchádzajúcich generácií. Predchodca zo segmentu SUV strednej triedy bol prvým, kto priniesol spojenie plug-in hybridného pohonu s karosériou SUV. Model, pre ktorý sa od roku 2013 rozhodlo vyše 200 000 európskych zákazníkov, získal početné ocenenia a uznania za znamenitosť po celom svete.

Najnovšia generácia je pripravená ponúknuť európskym zákazníkom ďalšie špičkové inovácie.

Outlander PHEV sa 1. októbra 2024 prvýkrát predstaví naživo v Madride v rámci premiéry, ktorá bude prenášaná aj on-line.

Výroba nového Mitsubishi Outlander bude spustená koncom roka 2024, kedy sa toto vozidlo zaradí do omladenej modelovej ponuky a nadviaže na nedávno uvedené nové modely značky.

Nové Mitsubishi Outlander PHEV 4×4 v Českej a Slovenskej republike bude predstavené na konci roka 2024.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov