Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian FTR si udržuje vedenie v šampionáte SuperHooligan

Tretia zastávka šampionátu SuperHooligan National Championship (SHNC) 2024 na okruhu WeatherTech Raceway Laguna Seca priniesla skvelý zážitok s dvoma víťazmi, niekoľkými vedúcimi jazdcami a napínavými súbojmi. Na čele tabuľky je dvojnásobný obhajca titulu SuperHooligan Tyler O'Hara, ktorý si pripísal svoje prvé víťazstvo v sezóne 2024 a udržal si vedenie v celkovom bodovaní po dvojpretekovom víkende.

V prvých pretekoch sa od začiatku do konca odohrával tvrdý súboj medzi niekoľkými jazdcami. V skrátených pretekoch na šesť kôl si O’Hara došiel pre víťazstvo na motocykli S&S Indian FTR. V záverečnom kole sa O’Hara prepadol o jedno miesto, keď sa skupina piatich jazdcov predierala ikonickou vývrtkou – “Corkscrew”, avšak O’Hara zostal na plyne a dokázal sa znovu dostať dopredu v zákrute číslo 11 a prehnal sa so svojím FTR cieľovou rovinkou ako prvý.

„Toto víťazstvo nemohlo prísť v lepší čas,“ povedal O’Hara. „Pred domácim publikom, v tejto fáze sezóny, je víťazstvo presne to, čo sme potrebovali, aby sme sa udržali na čele tabuľky a usilovali sa o ďalší majstrovský titul. Ďakujem celému tímu S&S a Indian Motorcycle, pretože model FTR bol vyladený takmer k dokonalosti.”

Po šiestich pretekoch má O’Hara na konte 110 bodov a v poradí šampionátu vedie o osem bodov. Preteky MotoAmerica SHNC budú pokračovať 16.-18. augusta v Mid-Ohiu a skončí 13.-15. septembra na okruhu Circuit of the Americas.

Indian Motorcycle Challenger RR a FTR750 – Ohromenie Festivalu rýchlosti v Goodwoode

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov