Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


MITSUNAMI ponúka výhodnejšie ceny na všetky nové modely Mitsubishi

Značka Mitsubishi si pre svojich zákazníkov pripravila veľmi atraktívnu špeciálnu ponuku akčných cien, ktorú je možné využiť v týždni 14. – 21. 2. u všetkých autorizovaných predajcov Mitsubishi.

Ponuka sa vzťahuje na kompletný produktový rad značky s najvyššou zľavou až 7 000 EUR. „Touto časovo obmedzenou akciou chceme ešte viac podporiť jarnú predajnú sezónu a našim zákazníkom ponúknuť možnosť získať nové Mitsubishi za skvelé ceny. Vďaka skladovým zásobám si naši zákazníci môžu odviesť nové vozidlo takmer ihneď,“ hovorí Obchodný riaditeľ, Jozef Dančo

Na všetky vozidlá sa vzťahuje štandardná továrenská záruka 5 rokov, prípadne 8 rokov na kapacitu batérie pre hybridné a plug-in hybridné vozidlá. Akčná ponuka platí do vypredania skladových zásob. „Akcia bude podporená netradičným kreatívnym konceptom a veľmi silnou mediálnou kampaňou v podobe TV, rádia, tlače a internetu,“ hovorí Marketingový a PR riaditeľ, Adam Průša.

Mitsubishi Space Star zvolené autom s najmenšou strátou hodnoty

Na všetky vozidlá sa vzťahuje štandardná továrenská záruka 5 rokov, prípadne 8 rokov na kapacitu batérie pre hybridné a plug-in hybridné vozidlá. Akčná ponuka platí do vypredanie skladových zásob. „Akcia bude podporená netradičným kreatívnym konceptom a veľmi silnou mediálnou kampaní v podobe TV, rádia, tlače a internetu,“ hovorí Marketingový a PR riaditeľ, Adam Průša. Kompletné informácie môžu zákazníci nájsť na www.mitsunami.sk.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov