Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Corsa môže byť vaša už od 7 eur denne

Opel Corsa vám bude slúžiť a za svoje služby si bude pýtať mimoriadne priaznivú cenu. Za jeden deň používania zaplatíte iba 7 eur!

Páči sa vám nový Opel Corsa? Samozrejme, komu by sa nepáčil, veď je to mimoriadne šikovné mestské auto s originálnym a nezameniteľným dizajnom. Všetko, čo od nej žiadate vám dokáže splniť. A aj napriek jej malým rozmerom je plnohodnotným partnerom pre mladých ľudí aj rodiny s jedným dieťaťom. Ak treba, batožinový priestor zhltne kočík, v prípade, že potrebujete, zvládnete aj transport bicykla na nosiči, ktorý si namontujete na ťažné zariadenie. Lebo tak sa to dnes robí a je to moderné. To všetko prirodzene láka, no zároveň je veľkou otázkou financovanie. A práve v tejto oblasti prináša nový Opel Corsa niekoľko mimoriadne prijateľných ponúk.

Free2Move

Alebo inak voľnosť pohybu. Po meste, mimo neho na dovolenku, či za prácou. Nová ponuka operatívneho leasingu je šitá na mieru tým, čo by si radi vyskúšali mobilitu, no bez rizík, či dodatočných nákladov. Platíte iba pevne stanovenú čiastku za mesiac plus náklady na palivo. Nič viac a nič menej. Láka vás to? Asi áno, veď ako sa hovorí auto treba mať, netreba ho vlastniť. Výhody operatívneho leasingu boli doteraz vyhradené pre firmy, po novom si výhody tohto spôsobu môžu užiť aj súkromní vlastníci automobilov.

Cena? Novú Corsu si odnesiete už za 212 eur mesačne! Táto suma je ešte atraktívnejšia ak si ju prerátate na denný paušál. Ten činí takmer rovných 7 eur! To je zvyčajne suma, ktorú dáte za denné menu v reštaurácii. Alebo za dve kávy a jeden croissant. Inak povedané, toto je suma, na ktorú bežne nepozeráte a neuvedomíte si, že ju ľahko môžete vymeniť za komfort auta.

Podmienky a obmedzenia? V podstate si iba určíte váš kilometrový nájazd za mesiac a to na koľko rokov si žiadate využívať túto službu. O nič iné sa nestaráte.

  • Nemusíte prihlasovať auto
  • Cena zahŕňa povinné zmluvné a havarijné poistenie!
  • Servisné náklady
  • Asistenčné služby v plnom rozsahu v rámci celej EU!

Cesta ku komfortu nového auta nebola nikdy jednoduchšia.

Link: https://www.opel-akcia.sk/free2move/

Opel Flex Lease

Ak vás láka myšlienka vlastníctva auta a na konci splácania, ta Opel Corsa má pre vás pripravenú ešte lákavejšiu ponuku. Pointou tejto ponuky je to, že si ju dokážete ušiť na mieru. Je to v podstate klasický finančný leasing so zvýšenou konečnou splátkou. Ktorú však nemusíte zaplatiť, ak sa rozhodnete napríklad pre nový Opel. Takisto vám výrobca garantuje výkupnú cenu auta, v prípade, že sa rozhodnete nepokračovať v leasingu. V podstate si určíte všetko vy. Na začiatku si naordinujete akontáciu, následne si určíte aj dobu splácania a napokon si určíte aj váš ročný kilometrový nájazd. Od neho bude závisieť vaša mesačná splátka ako aj posledná navýšená splátka na konci leasingu. Je to ideálne nielen pre bežných pracujúcich ľudí, ale aj pre študentov, ktorí si takto môžu zabezpečiť komfort nového auta napríklad na roky počas štúdia a na jeho konci auto splatiť a používať ho ďalej. Najnižšia možná denná splátka za nový Opel Corsa sa môže posunúť až na 8 eur denne. A to je ponuka, ktorá sa neodmieta.

Opäť je tu množstvo výhod a istôt, ktoré sú zahrnuté v mesačnej splátke. Ako napríklad

  • Povinné zmluvné poistenie
  • Havarijné poistenie
  • Poistenie finančnej straty
  • Asistenčné služby v plnom rozsahu
  • Mimoriadne priaznivá úroková sadza iab 4,64%

Link: https://www.opel-akcia.sk/flexlease/

 

Aha, vy máte cash? V tom prípade si môžete rovno vybrať niektoré zo skladových áut, v ktorých môžete jazdiť okamžite. V každom prípade je jedno isté – Máte pekné a hlavne nové auto, ktoré je bnajbližších 5 rokov v záruke!

Link: Opel skladové vozidlá Opel ihneď na odber • OPEL IHNEĎ (opel-ihned.sk)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov