Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SsangYong Musso Grand – Modernizácia, ktorá mu svedčí

Automobilka SsangYong uvádza na slovenský trh nové Musso Grand. Model prešiel modernizáciou predovšetkým v interiéri

Zmeny v exteriéri tohto pick-upu nájdeme hlavne vo verzii Premium. Na prvý pohľad zaujme nová mriežka chladiča, ktorá vozidlu dodáva moderný a dravý vzhľad, ktorý ďalej podčiarkujú full LED svetlomety s dynamickými smerovými LED svetlami (predchádzajúca verzia má xenónové svetlomety a LED svetlá denného svietenia). Obe verzie – Style a Premium – potom ponúkajú novú metalickú farbu exteriéru SAND béžová.

Palubná doska je výrazne redesignovaná, teraz pôsobí ešte viac luxusným dojmom, na kategóriu pick-up nevídaným. Novo ponúka 12,3” obrazovku Smart Audio Multimedia systému, ktorá nie je zapustená do palubnej dosky, ale vystupuje priestorovo nad ňu. Mení sa tiež ovládací panel dvojzónovej automatickej klimatizácie, ktorý je po novom digitálny, ale stále ergonomicky prepracovaný tak, aby jeho ovládanie bolo čo najjednoduchšie a intuitívne. Ďalšou novinkou v interiéri sú predné aj zadné konektory typu USB-C.

Z asistenčných systémov novo pribudol asistent proti rozhojdaniu prívesu (TSC) a pri verzii Premium tiež adaptívny tempomat. PREMIUM+ paket, ktorým je možné rozšíriť výbavu verzie Premium, novo obsahuje 360-stupňovú kameru uľahčujúcu parkovanie alebo napríklad jazdu s vozidlom v zložitom teréne (pri predchádzajúcej verzii je za príplatok). Kompletnú ponuku nového Musso Grand nájdete na https://www.ssangyong.sk/nove-musso-grand.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov