Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Na slovenský trh prichádza modernizovaný Rexton, poznáme ceny!

Automobilka SsangYong uvádza na slovenský trh nového Rextona.

Zvonku nadväzuje na existujúci model Rexton a líši sa v niekoľkých detailoch, ako je nový dizajn 20” diskov alebo napríklad dynamická funkcia LED ukazovateľov smeru. Model prešiel modernizáciou predovšetkým v interiéri. Palubná doska prešla výrazným redizajnom, teraz pôsobí ešte viac luxusným dojmom. Novo ponúka 12,3” obrazovku Smart Audio Multimedia systému, ktorá nie je zapustená do palubnej dosky, ale vystupuje priestorovo nad ňou. Mení sa tiež ovládací panel dvojzónovej automatickej klimatizácie, ktorý je digitálny, ale stále ergonomicky prepracovaný tak, aby jeho ovládanie bolo čo najjednoduchšie a intuitívne. Ďalšou novinkou v interiéri sú predné aj zadné konektory typu USB-C.

Úprava ponuky

Najdostupnejšia verzia CLUB štartuje od 35 490 eur. Verziu CLEVER zákazník kúpi od 41 490 eur. Verzia PREMIUM sa začína na 49 690 eurách a štandardná výbava v porovnaní s pôvodnou verziou Rextona je výrazne bohatšia. Novo už v štandarde zahŕňa položky TECH paketu a PREMIUM+ paketu z predchádzajúcej verzie Rextona. Do štandardnej výbavy tak pribudli tieto položky: detekcia slepého uhla s varovaním pri zmene jazdného pruhu (BSD+LCW), asistent núdzového brzdenia (BSA), systém udržiavania vozidla v jazdnom pruhu (LKAS), asistent zadnej priečnej prevádzky (RCTA), varovanie pre bezpečné vystúpenie z vozidla (SEW), adaptívny tempomat, 360-stupňovú kameru (AMS), elektrické ovládanie dverí batožinového priestoru SMART, slnečné roletky pre okná druhého radu sedadiel a pamäť nastavenia elektrického sedadla vodiča a vonkajších spätných zrkadiel.

Aj naďalej platí akčná ponuka Rexton PREMIUM+ na predchádzajúcu verziu modelu Rexton. Zadarmo tak zákazník získa túto výbavu v hodnote 2 700 eur: 360-stupňovú kameru (AMS), elektrické ovládanie dverí batožinového priestoru SMART, detekciu slepého uhla s varovaním pri zmene jazdného pruhu (BSD+LCW), slnečné roletky pre okná druhého radu sedadiel, pamäť nastavenia elektrického sedadla vodiča a vonkajších spätných zrkadiel a výstrahu zadnej priečnej prevádzky (RCTW). Táto ponuka platí na skladové vozidlá.

Test: Ssangyong Rexton G4 2,2 e-XDI – Vlajkový koráb

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov