Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Zákazníci GreenWay majú veľký benefit v sieti Ionity. Neuhádnete to!

Zákazníci spoločnosti GreenWay môžu využívať nabíjacie stanice IONITY v celej Európe vďaka dohode o roamingovej spolupráci medzi týmito významnými európskymi hráčmi v segmente verejného nabíjania elektromobilov

Vďaka tomuto partnerstvu si vodiči s predplatenými službami GreenWay Energia Plus alebo Max budú môcť nabiť auto na staniciach IONITY za rovnaké sadzby ako v domácej sieti.

Vďaka zaradeniu IONITY medzi roamingových partnerov umožnil GreenWay svojim klientom nabíjanie na viac ako 2 200 nabíjacích staniciach po celej Európe. Na Slovensku je v súčasnosti v prevádzke jedna nabíjacia stanica IONITY v blízkosti diaľnice D1 v lokalite Senec, Horný Dvor (pri čerpacej stanici Shell). Ďalšia je vo výstavbe pri diaľnici D1 neďaleko Dubnice nad Váhom. V Poľsku je v prevádzke už 10 podobných lokalít.

Registrovaný užívateľ mesačných programov GreenWay Energia Plus alebo Energia Max, ktorý nabíja auto na roamingovej stanici partnera (na Slovensku alebo aj v zahraničí), zaplatí za nabíjanie rovnakú sumu, ako by svoj elektromobil nabíjal na staniciach GreenWay. Podmienkou je aktivácia mesačného programu, ktorú je možné jednoducho a rýchlo „vyklikať“ v mobilnej aplikácii. Nabíjanie môže začať okamžite po online registrácii a aktivovaní programu (spravidla do 5 minút). Klienti, ktorí nabíjajú v sieti GreenWay bez predplateného balíka (zaregistrovaní v rámci plánu Energia Standard), zaplatia za nabíjanie v roamingu sumu v súlade s cenníkom GreenWay pre konkrétnu stanicu (informáciu o cene nájdu napríklad v mobilnej aplikácii).

Vďaka roamingu sa vodič nemusí registrovať u lokálnych poskytovateľov nabíjacích služieb, inštalovať ďalšie mobilné aplikácie a zbierať kartičky v peňaženke.

V súčasnosti má GreenWay 16 roamingových partnerov a nabíjacie služby vďaka tomu ponúka na 35 000 miestach po celej Európe. Medzi partnermi sú napríklad Shell Recharge Solutions, E.ON Drive, Enel X Way Italia, Iberdrola, SMATRICS a Last Mile Solutions. Spoločnosť sa neustále usiluje o rozšírenie tohto zoznamu. Najnovší roamingový partner GreenWay IONITY už v Európe prevádzkuje 2254 rýchlonabíjacích staníc. Zoznam a lokality všetkých nabíjacích staníc (vrátane tých roamingových) sú dostupné na mape v mobilnej aplikácii GreenWay Slovensko, ktorú nájdete v obchodoch App Store a Google Play. Po zvolení filtra „Zobraziť roamingové stanice” sú tieto ďalej označované písmenom „R”.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov