Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi Outlander 2024 – Keď si už všetci mysleli, že Mitsu v Európe skončí

Mitsubishi pokračuje v rozširovaní svojho radu a investíciách na európskom trhu. Spoločnosť Mitsubishi, ktorá stavia na základoch vytýčených prebiehajúcim predstavením novej generácie ASX a chystaného úplne nového modelu COLT, ktorý bude uvedený na trh na jeseň tohto roku, predstaví v roku 2024 v Európe svoju vlajkovú loď Outlander PHEV.

Nový Outlander PHEV, ktorý bude vyvinutý pre Európu, znovu potvrdzuje záväzok značky k dôležitému európskemu regiónu a ďalšiemu rozšíreniu ponuky v kľúčových segmentoch o elektrifikované modely.

„Uvedenie Outlandera PHEV znovu potvrdzuje záväzok Mitsubishi Motors voči európskemu trhu a zároveň predstavuje významný nový krok v našom produktovom pláne, ktorý nás privádza späť do kľúčového európskeho segmentu D-SUV,“ povedal Frank Krol, prezident a CEO Mitsubishi Motors Europe, „Troch predchádzajúcich generácií modelu Outlander sa od uvedenia na trh v roku 2003 v Európe predalo cez pol milióna vozidiel. Nová vlajková loď Outlander bude už 4. generáciou a vďaka svojmu oceňovanému dizajnu a technológiám posúva značku na novú úroveň v Európe“

Karoséria nového Mitsubishi Outlander PHEV bude vyjadrovať dizajnový jazyk Mitsubishi Motors, s pevnými bokmi, známym dynamickým štítom vpredu a jedinečným dizajnom Hexaguard Horizon v zadnej časti – vytvárajúci pocit bezpečia a sily. Dizajn interiéru kombinuje vysokú úroveň kvality, funkčnosti a japonského remeselného spracovania pre prémiovejší pocit.

Mitsubishi L200 Power Performance – Poď, ukáž sa!

Nový Outlander PHEV bude symbolizovať európsku adaptáciu druhej generácie pokročilého plug-in hybridného systému Mitsubishi Motors založeného na EV filozofii s dvoma elektromotormi pre pohon 4×4 a systémom Super-All Wheel Control vyšľachteným v rally závodoch. Osvedčená technológia PHEV prvej generácie od Mitsubishi Motors bola zákazníkmi v Európe dobre prijatá – s predchádzajúcim Outlanderom PHEV a potom s modelom Eclipse Cross PHEV v roku 2021.
Nové Mitsubishi Outlander PHEV bude ponúkať najnovšie asistenčné a informačné technológie pre vodičov, ktoré zaistia vysokú úroveň bezpečnosti, komfortu a pohodlia.

Nový Outlander PHEV bude v Európe uvedený na trh v roku 2024.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov