Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


VESPA 946 – Špeciálna verzia, ktorú si obľúbia hlavne “zajačikovia”!

Začiatok nového lunárneho roku prináša nielen radosť zo znovuzrodenia a príchodu jari, ale tiež nový symbol zvieraťa v horoskope. Rok zajaca, ktorý je znamením mieru, pohody a úcty k minulosti, začína 22. januára 2023.

Edícia Vespa 946 10° Anniversario, venovaná práve roku zajaca, bude vyrobená v limitovanej a číslovanej sérii 1 000 kusov. Ide o prvú fázu projektu, ktorý potrvá ďalších 12 rokov, a v ktorého rámci bude každý rok predstavená nová výročná edícia inšpirovaná zvieraťom z lunárneho horoskopu daného roku.

Od svojho predstavenia v roku 2013 sa Vespa 946 etablovala ako symbol nadčasovosti, ktorý na jednej strane stelesňuje hodnoty, vďaka ktorým sa Vespa stala globálnou ikonou, a zároveň odráža moderné myslenie a filozofiu. Jedná sa o majstrovské dielo Made in Italy, ktoré sa stalo skutočným zberateľským kúskom a vyrába sa na špeciálnej linke, ktorá pripomína skôr módny ateliér haute couture.

Táto limitovaná edícia je odetá v klasickej zelenej farbe Vespa, aby symbolizovala lásku k zábave, voľnomyšlienkárstvu a prírode, typickú pre tých, ktorí sa narodili v tomto znamení. Na karosérii je tiež štylizovaná silueta zajaca.

Všetky detaily edície Vespa 946 10° Anniversario majú matný šedý povrch s jemnými odleskami, zatiaľ čo poťah sedla je v dvoch odtieňoch čiernej a ručne prešívaný lesklou niťou, rovnako ako rukoväte.

Vespa GTS 300 (2023) nie je iba o emóciach, či dizajne. Zmien je oveľa viac

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov