Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Svetové dni Moto Guzzi začínajú!

Je to tu! Dnes v Mandello del Lario v talianskej provincii Lecco začína akcia GMG – Svetové dni Moto Guzzi 2022.

Prichádza toľko očakávaná párty pre fanúšikov Moto Guzzi a motocyklov, tento rok venovaná oslave 100 rokov Moto Guzzi, ktorá bola založená v roku 1921. Pretože toto jubileum nemohla značka minulý rok osláviť kvôli pandémii, je táto udalosť v roku 2022 ešte atraktívnejšia. V Mandelle na okúzľujúcom Larianskom brehu jazera Como sa zhromaždia desiatky tisíc hostí.

Od štvrtka sa otvoria dvere fascinujúcej továrne, v ktorej sa pred sto rokmi zrodila značka Moto Guzzi a kde sa stále s láskou vyrábajú úžasné motorky s logom orla. Moto Guzzi Shop bude otvorený po celý čas konania GMG 2022 pre exkluzívne nákupy a budú prebiehať bezplatné testovacie jazdy, jedinečná príležitosť otestovať modelový rad motocyklov vyrobených v Mandelle. Okrem testovacej flotily bude možné obdivovať prvý kus novej Moto Guzzi V100 Mandello, motocykla, ktorý predstavuje budúcnosť Moto Guzzi, a ktorý bude predstavený v októbri.

Program osláv vyvrcholí v sobotu a nedeľu radom akcií, počnúc veľkolepým motocyklovým sprievodom, ktorý do Mandella dorazí v sobotu ráno a prejde pred legendárnou červenou bránou budovy Moto Guzzi vo Via Parodi – cieľom každého veľkého cestovateľa na motocykli Moto Guzzi. Bude to jeden z najviac vzrušujúcich momentov GMG a v uliciach sa očakávajú desaťtisíce fanúšikov, zvedavých na sprievod tisícok motocyklov Moto Guzzi všetkých vekových kategórií.

Od tej chvíle až do nedele budú prebiehať bezplatné prehliadky továrne a Múzea, ktoré bolo nedávno zrekonštruované a uchováva desiatky historických motocyklov Moto Guzzi. Extrémne vzácne kusy, ktoré boli nedávno dokonale zreštaurované, tvoria cennú medzinárodnú zbierku.

Pouličné stánky s občerstvením budú otvorené po celý víkend, pričom o vynikajúcu zábavu sa postará rádio Virgin – záruka pre všetkých, ktorí majú radi skvelú hudbu.

Párty, ktorá ďaleko presahuje steny továrne, doplnia priestory venované custom motocyklom od Officine Rossopuro, seriálu Trofeo Moto Guzzi Fast Endurance a fotokútik. To všetko je možné vďaka ústretovosti magistrátu mesta Mandello, ktorý si váži hlboké spojenie Moto Guzzi s históriou a kultúrou nádhernej Lariánskej oblasti.

V prvej polovici septembra ponúka provincia Lecco v okolí jazera očarujúce farby, ktoré sú tu k videniu výhradne na konci leta. Akcia GMG 2022 bude príležitosťou na objavovanie tejto nádhernej oblasti pre rodiny i motocyklistov: v okolí nájdu nespočetné množstvo trás pre výnimočné výlety, obklopené nádherným podhorím Álp, ktorému dominuje majestátny masív Grigna. Motocykle Moto Guzzi sú dodnes testované a vyvíjané na rovnakých trasách a sú navrhnuté špeciálne na potešenie motocyklových jazdcov, striedajúcich cesty okolo jazera s charakteristickými horskými cestami.

Moto Guzzi V85TT Travel 850 – Frienduro

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov