Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda Africa Twin a Africa Twin Adventure Sport – Nový vzhľad pre ďalší rok

CRF1100L Africa Twin i CRF1100L Africa Twin Adventure Sports vstupujú do modelového roku 2023 s atraktívnymi novými farbami, pričom si jazdci môžu pri tomto vlajkovom endure značky Honda vyberať z troch nových vzhľadov.

Atletická, ľahká a športová CRF1100L Africa Twin prichádza pre rok 2023 s dvoma novými farbami. K ikonickej červenej Grand Prix Red, ktorá pokračuje z roku 2022, bude Africa Twin dostupná v matnej čiernej metalíze Mat Ballistic Black Metallic, a to po novom s celočiernym rámom, ďalej v metalickej trikolóre Glint Wave Blue Metallic Tricolour, ktorá zahŕňa nový modrý kryt svetlometu a modrý predný blatník aj zadnú časť, ktoré sú doplnené červenými a bielymi detailmi.

Verzia CRF1100L Africa Twin Adventure Sports určená na prekonávanie kontinentov, ktorá v roku 2021 predstavovala 56 % všetkých predaných strojov Africa Twin, bude pre rok 2023 dostupná vo dvoch výrazných farebných verziách. Nadčasová perleťová biela trikolóra Pearl Glare White Tricolour doplnená zlatými kolesami zostáva aj naďalej v ponuke a k nej sa pridáva nové moderné vyhotovenie v matnej sivej metalíze Mat Iridium Gray Metallic doplnené o čierne detaily, ktoré skvelo ladia s čiernymi kolesami.

Oba modely budú dostupné buď s manuálnou prevodovkou, alebo s dvojspojkovou prevodovkou (DCT). Od prvého predstavenia dvojspojkovej prevodovky v modeli VFR1200F v roku 2009 spoločnosť Honda v Európe predala vyše 200 000 motocyklov vybavených touto technológiou. Dôkazom prijatia tejto technológie zákazníkmi je aj to, že v roku 2021 DCT verzia modelu Africa Twin vrátane verzie Adventure Sports predstavovali 51 % z celkového počtu predaných kusov. V prípade verzie Africa Twin je táto hodnota 41 %, kým pri verzii Adventure Sports dosahuje plných 61 %.

Honda CB500F – Zaručená ústretovosť

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov