Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Indian Motorcycle Scout Rogue – Agresívny štýl ikonického radu!

Výkonný, spoľahlivý, pohodlný a obratný – nový Scout Rogue ponúka najagresívnejší štýl a stelesnenie výkonu v ikonickom modelovom rade Indian Scout.

Scout Rogue kombinuje ikonický design s moderným štýlom, priťahuje pozornosť a inšpiruje jazdcov k odvážnejšej sebaprezentácii. Rad nových prvkov, vrátane štvrťkapotáže, riadidiel, mini ape-hanger, športového sedla, temných blatníkov a ventilových viek a 19-palcového predného kolesa dodáva Scoutu Rogue drsný a ostrý jazdný prejav. Osvedčená pohonná jednotka radu Scout ponúka poriadnu porciu výkonu a točivého momentu v nízkych otáčkach pre svižnú akceleráciu.

Scout Rogue vzbudzuje u jazdcov dôveru vďaka nízkemu sedlu a ovládateľnému rázvoru kolies, zatiaľ čo nízke ťažisko poskytuje vynikajúcu ovládateľnosť pre všetkých jazdcov – bez ohľadu na skúsenosti a úroveň zručností. Pre jazdcov, ktorí chcú prispôsobiť motocykel svojim vlastným predstavám, je tu široká ponuka príslušenstva Indian Motorcycle, ktoré vylepší jazdné vlastnosti, štýl a komfort.

Jazdci môžu dosiahnuť hladšiu a pohodlnejšiu jazdu so zvýšeným zdvihom odpruženia nastaviteľných zadných tlmičov Piggyback. Pomocou otočných ovládačov je možné jednoducho nastaviť kompresiu a odskok útlmu.

Extra osobitý štýl a viac informácií o výkone môžu jazdci získať vďaka prídavnému otáčkomeru s kontrolkou radenia. Prídavný otáčkomer s kontrolkou radenia, ktorý sa montuje vedľa štandardných prístrojov, dáva jazdcovi prehlaď o otáčkach motoru a vylepšuje športový štýl motocyklu. LED kontrolka upozorňuje na odporúčané otáčky k radeniu.

Majitelia modelu Scout Rogue si môžu prispôsobiť ergonómiu pomocou sedla Rider Comfort. Sedlo Syndicate 2-up a nízka opierka Syndicate zvyšujú pohodlie spolujazdca. Pokiaľ sa balíte na dlhú cestu, môže sa hodiť čierna sedlová brašna. K dispozícii je tiež držiak na batožinu Solo a čierna vodotesná brašna Solo Rack Bag.

Navyše je teraz v ponuke štvrťkapotáž a športové jednomiestne sedlo Scout Rogue, ktoré je možné použiť tiež ako príslušenstvo k modelom Scout a Scout Bobber. Štvrťkapotáž Indian Motorcycle dodáva osobitý štýl a zvyšuje atraktivitu prednej časti motocyklu. Kapotáž obopína predný svetlomet a vytvára klasický a zároveň športový vzhľad. Je ju možné farebne zladiť s modelmi Scout Rogue, modely Scout 2015–2022 a modelmi Scout Bobber 2018–2022. Športové jednomiestne sedlo Indian Motorcycle Syndicate poskytuje pohodlie pri dlhej jazde, pretože zdvihnutý zadný okraj vytvára pohodlnú opierku, ktorá jazdca podrží na mieste pri prudkej akcelerácii. Vnútorné polstrovanie sa vyznačuje ideálnou kombináciou komfortu a pevnosti a čierny vinylový poťah imitujúci kožu dlhodobo odolá každému počasiu. K dispozícii je ako príslušenstvo pro modely Scout Bobber 2018-2022.

K modelu Scout Rogue je v ponuke tiež špeciálna kolekcia oblečenia a vybavenia Indian Motorcycle. Kolekcia Rogue stelesňuje temný štýl a bola navrhnutá pre mužov a ženy, ktorí hľadajú jednoduché, čisté línie s tónmi čiernej a šedej. Scout Rogue s výkonom 70 kW (94 k) poháňa kvapalinou chladený vidlicový dvojvalec s objemov 1133 cm3. K dispozícii sú farebné varianty Sagebrush Smoke, Black Smoke Midnight a Stealth Gray. Pre začínajúcich jazdcov bude Scout Rogue k dispozícii tiež v špecifikácii, vhodnej pre skupinu vodičského oprávnenia A2.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov