Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Aplikácia My Porsche, modely od r. 2016

Cez aplikáciu My Porsche je možné vaše vozidlo na diaľku odomkýnať či zamykať.

Spoločnosť Porsche predstavila nedávno svoju aplikáciu My Porsche pre všetky služby súvisiace s vozidlami nemeckej automobilky. Bude tak novým centrálnym rozhraním medzi užívateľom, vozidlom, servisom aj značkou. Funkcie čerstvej aplikácie sú dostupné pre všetky aktuálne modely a staršie minimálne s rokom výroby 2016.

Značka Porsche prepracovala svoje digitálne služby pre chytré telefóny a skombinovala funkcie viacerých aplikácii do jednej aplikácie. My Porsche bude teraz centrálnym rozhraním pre majiteľov vozidiel Porsche. Nová aplikácia prevezme funkcie My Porsche Essentials, Connect App a Car Connect App. A to nie je všetko, pretože v následujúcich mesiacoch pribudne integrácia ďalších aplikácii ako je Porsche Charging či aplikácia Porsche – Good to know. Zámer je jasný v podobe snahy o zjednodušenie. Integrácia celej škály služieb a informácií do jednej aplikácie uľahčí zákazníkom používa aplikácie.

Okrem toho súčasne vytvorí jediný prístupový bod do digitálneho sveta Porsche prostredníctvom moderného rozhrania. Aplikácia My Porsche sa stane všestranným nástrojom pre každého šoféra legendárnych športových vozidiel Porsche a bude kompatibilná s modelmi Porsche od roku 2016 a mladšími. Po prepojení smartfónu a vozidla Porsche aplikácia zobrazuje dôležité parametre vozidla a môže byť použitá tiež pre vzdialený prístup a ovládanie vybraných funkcií auta cez telefón. My Porsche podporuje rovnako procesy nabíjania elektromobilov a plug-in hybridov, uľahčuje kontakt so svojim predajným a servisným miestom, plánuje a rezervuje servisné termíny a dokáže pomáhať s odpoveďami na otázky týkajúcich sa vozidla samotného.

Ako centrálne rozhranie medzi šoférom a jeho vozidlom Porsche ponúka aplikácia My Porsche širokú škálu funkcií pre modely ako s konvenčnými pohonnými jednotkami, tak hybridmi či elektromobilmi – od zobrazenia aktuálneho stavu prevádzkových kvapalín po proces nabíjania. Keď je aplikácia My Porsche prepojená s vozidlom, informuje jeho užívateľa o stave vozidla. Dokáže napríklad kontrolovať stav paliva alebo nabitie, zobrazí počet najazdených kilometrov, polohu automobilu a nechýbajú ani štatistiky minulých jázd alebo nastavenie sledovacíieho systému VTS. Pokiaľ sa vozidlo Porsche neočakávane uvedie do pohybu alebo ide rýchlejšie, než je nastavený limit, upozorní užívateľa oznámením.

Cez aplikáciu My Porsche je možné vaše vozidlo na diaľku odomkýnať či zamykať, ovládať klimatizačný systém či vykurovanie (pozn. pri vozidlách s batériovým pohonom). My Porsche zvláda tiež prístup k digitálnym návodom k obsluhe a podporným videám. Aplikácia My Porsche ponúka rovnako komplexnú konektivitu. Prepája účty streamovacích platforiem a kalendáre s danými aplikáciami vo vozidle, zjednodušuje navigáciu synchronizácie cieľov a bodov záujmov medzi smartfónom a palubným systémom Porsche Communication Management (PCM). Aplikácia My Porsche je k dispozícii v47 krajinách a 25 jazykoch pre platformy Apple iOS (pozn. iOS 14 a novšie) aj Android (pozn. Android 8 a novšie).

Zákazníci sa môžu prihlásiť aj pomocou svojho Porsche ID alebo sa zaregistrovať priamo v aplikácii. Funkcie aplikácie My Porsche sú k dispozícii pre všetky súčasné modely Porsche a tiež pre mnoho starších typov ako Porsche 718 Boxster, 718 Cayman, Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Macan, Porsche Cayenne (pozn. všetky od modelového roku 2016) a Porsche Taycan. Spektrum funkcií aplikácie My Porsche sa môže líšiť v závislosti na konkrétnych modeloch, modelovom roku alebo krajine. Aplikáciu si je možné bezplatne stiahnuť v Apple App Store a Google Play Store. Aplikácia My Porsche bude neustále rozširovaná, aktualizovaná a optimalizovaná pre čo najlepšie funkcie.

-jj-, zdroj a foto: Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov