Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce Boat Tail: Stolček prestri sa…

Zvláštnosťou je batožinový priestor, ktorý ponúka kompletnú výbavu na stolovanie.

„Back to the roots!“ Britská automobilka Rolls-Royce sa vracia ku koreňom a opäť začína vyrábať tiež automobily na objednávku. Jej prvým takým modelom je zážitkové vozidlo na víkend Boat Tail, ktorého predpokladaná cena je 28 miliónov USD.

Rolls-Royce Boat Tail svojim špecifickým dizajnovým jazykom predovšetkým zadná časť pripomína luxusnú jachtu. Áno, nemýlite sa. Cena luxusnej limuzíny pokojne konkuruje najdrahším vozidlám na svete. Rolls-Royce Boat Tail má jasné DNA automobilky a pri pohľade spredu by ste Rolls-Royce vďaka tomu hravo spoznali.

Typická maska chladiča, svetlomety aj celkový robustný výraz vozidla hovorí jasnou rečou. Kabriolet však v prípade svojich ďalších partii klame telo. Štyri miesta na sedenie a aerodynamický tvar aj pri vyťaženej streche je kompletne vytvorený na mieru a pôsobí elegantnejšie, než by sa mohlo zdať aj pri celkovej dĺžke vozidla 5,8 metra.

Najväčšou zvláštnosťou je však batožinový priestor, ktorý ponúka kompletnú výbavu pre stolovanie kdekoľvek v prírode. Okrem slnečníka tu sú aj dve stoličky a kompletné vybavenie pre stolovanie. Všetko je ladené do klientovej obľúbenej modrej farby a to vrátane interiéru. Pod kapotou potom nájdeme tradičný dvanásťvalec s objemom 6,75 litra, ktorý používa model Phantom.

-jj-, zdroj a foto: Rolls-Royce

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov