Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Bandit9 Jaeger: Royal Enfield v sci-fi háve

Motocykel Bandit9 Jaeger si v podstate postavíte doma sami.

Limitovaná kolekcia motoriek s futuristickým dizajnom Bandit9 Jaeger je výsledkom spolupráce vietnamskej značky Bandit9 Motorcycles a spoločnosti Royal Enfield. Z unikátne prerobenej motorky Royal Enfield, ktorá je odetá do sci-fi odevu, sa na cesty dostane len deväť exemplárov,

Motocykel Bandit9 Jaeger si v podstate postavíte doma sami. Potrebujete na to starú motorku Royal Enfield Continental GT 650 Twin a kompletnú sadu na transformáciu za 23.400 eur. Výsledkom je potom originálna mašina inšpirovaná dobou kozmického veku, ktorá tak trochu pripomína raketu.

Ázijská značka Bandit9 na čele s mladým, kreatívnym a ambicióznym zakladateľom Darylom Villanuevom, sa už dobrú dekádu zaoberá výrobou vlastných motoriek úplne jedinečného vzhľadu. Ku každému stroju, ktorý sa kompletne rodí v dielni mladej firmy – od prvotného návrhu cez výrobu komponentov, ručného zostavenia a vyladenia detailov, pristupujú ako k umeleckému dielu.

Názov odvážnej firmy Bandit9 odkazuje na slobodu imaginácie, ktorá sa neriadi podľa konvenčných pravidiel. Spomínané číslo „9“ potom zase odkazuje na obmedzených deväť kusov originálnych strojov, ktoré firma obvykle spustí do predaja. Po motorkách sa spravidla len tak zapráši – ako napríklad v prípade modelov „Eve“ respektíve „Eve MK II“.

-jj- zdroj, foto a video: Bandit9, Uncrate, Designvid

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov