Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Eklektické Lamborghini Urus Graphite Capsule

Talianska automobilka Lamborghini sa pochválila špeciálnou edíciou svojho super SUV s názvom Urus Graphite Capsule, ktorej hlavnou grafickou črtou je eklektická kombinácia farieb.

Novinka zahŕňa štyri nové matné farby lakov karosérie a štyri akcentované farby, ktoré zvýraznia charakteristické línie. Interiér kopíruje farebnosť exteriéru a pridáva obloženie z hliníku a uhlíkových vlákien.

Automobilka Lamborghini sa pred tromi rokmi trafila do čierneho, keď ku svojim tradičným vysoko výkonným športovým vozidlám pridala svoje prvé SUV nazvané Urus. Teraz prichádza na trh špeciálna edícia, ktorá ponúka atraktívnejšie prevedenie vozidlo.

Základom automobilu, ktoré navrhlo priamo dizajnérske štúdio Lamborghini Centro Stile Design. je kvarteto nových matných farieb – biela (Bianco Monocerus), čierna (Nero Noctis) a šedá (Grigio Nimbus a Grigio Keres).

Len samotný matný lak by nebol ničím zaujímavým, pokiaľ by typický super športový duch vozidla nepodtrhla jedna zo štyroch farieb – oranžová (Arancio Leonis a Arancio Dryope), žltá (Giallo Taurus) a zelená (Verde Scandal).

Stopy po nich nájdeme na prahoch a na zadnom a prednom spojleri. Modelu nechýbajú veľké 23-palcové kolesá Taigete. Do interiéru sa potom prenesie vonkajšia farebnosť. Naďalej zostáva najvyššia rýchlosť 305 km/h a zrýchlenie na stovku za 3,6 sekundy. Cena bez dane je 186.134 eur.

-jj-, zdroj a foto: Lamborghini

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov