Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Už ste ich videli, ale nikdy nepočuli! SPP ponúka novú zdieľanú dopravu v Bratislave

„SPP ponúka obyvateľom hlavného mesta ďalší atraktívny spôsob ekologickej dopravy. Umožňuje prenájom eSkútrov, ktoré sú poháňané elektrinou z našich vlastných zdrojov, z kogeneračnej jednotky, ktorá sa nachádza priamo v areáli SPP. Rozšírením možností zdieľaných služieb v oblasti ekologickej dopravy plynule nadväzujeme na naše zelené projekty spojené s energetickou efektívnosťou, ochranou životného prostredia a znižovaním uhlíkovej stopy“ uviedla Andrea Danková, vedúca oddelenia produktového marketingu SPP. Andrea je súčasťou iniciatívy, vďaka ktorej sa SPP rozhodol podporiť franšízový projekt Blinkee.city na Slovensku.

Aj takýmto spôsobom sa chce SPP začať profilovať ako moderne zmýšľajúca spoločnosť, ktorá udáva trendy nielen v energetike, ale aj ako líder v realizácii projektov s pozitívnym dopadom na spoločnosť.

Výhody zdieľanej mobility

V súčasnosti sa kladie dôraz na zdieľanú mobilitu, a to najmä preto, aby sme sa rýchlo a efektívne dostali z miesta na miesto a zbytočne nepreplňovali mestá autami. Taktiež využívame viac dopravné prostriedky na alternatívny pohon, napríklad na elektrinu, CNG alebo kombinovaný pohon. eSkútre majú však ešte niekoľko výhod navyše.

Ekologický, štýlový a jednoduchý odvoz…a dopravné zápchy už nie sú problém. To sú SPP eSkútre

✔ jazdia na elektrinu,

✔ neprodukujú počas používania žiadne emisie CO2 ani hluk,

✔ sú jednoduché na ovládanie, odomknete pomocou QR kódu a jazdíte,

✔ jeden eSkúter bezpečne a pohodlne odvezie aj dve osoby,

✔ prilba je súčasťou výbavy uložená v zadnom boxe,

✔ má dostatočný úložný priestor, šikovný držiak na mobil i navigáciu,

✔ zrýchlenie z 0 na 35km/h dosiahnete za 3s,

✔ nízka cena,

✔ vhodné aj na dlhšie vzdialenosti v rámci mesta, moderné, rýchle a jednoduché na ovládanie,

✔finančne výhodnejšie je prenajať si ako vlastniť,

✔nestaráte sa o servis vozidla,

✔neplatíte poistenie,

✔netankujete,

✔vhodné aj na dlhšie vzdialenosti v rámci mesta, moderné, rýchle a jednoduché na ovládanie,

✔finančne výhodnejšie je prenajať si ako vlastniť,

✔nestaráte sa o servis vozidla,

✔neplatíte poistenie,

✔netankujete.

Pri prenájme eSkútrov sa dbá na aj hygienu. Súčasťou každého jedného eSkútra je bezpečnostná prilba, no taktiež hygienická sieťka na vlasy. Ich počet sa sleduje v aplikácii, a následne technici dopĺňajú zásoby. eSkútre sú pravidelne dezinfikované.

V SPP však ide ešte ďalej…

„Flotila eSkútrov sa aktuálne rozrástla na 100 a v budúcnosti ich pribudne ešte viac, pretože cítime tlak od zákazníkov, ktorým sa služba páči. Priemerný čas pešej vzdialenosti k najbližšiemu eSkútru sa znížil z 8 na 4,5 minúty. V porovnaní s ostatnými európskymi metropolami ako Praha, Budapešť, Valencia, Varšava sa stala Bratislava vzhľadom na počet obyvateľov mesto s najväčším počtom eSkútrov v celej sieti Blinkee“, dodáva Andrea Danková, pre ktorú sa stali eSkútre srdcovou záležitosťou.

Ďalším štádiom kampane je aj vzdelávanie zákazníkov, pričom sa kladie veľký dôraz na bezpečnosť. Aj keď na jazdu na eSkútri stačí tzv. „malý vodičák“ skupiny AM, pokiaľ niekto nemá predchádzajúce skúsenosti

Talianska atmosféra v bratislavských uliciach…

V rámci povedomia o novej možnosti zdieľanej dopravy v Bratislave sa pripravila aj lokálna komunikačná kampaň.

V krátkych videách ide najmä o vtipné podanie najväčších výhod eSkútrov v kombinácií s tým, v čom sa primárne líšia od skútrov a motoriek s klasickými spaľovacími motormi. Citlivo vyjadrujú, že sa jedná o produkt modernej progresívnej spoločnosti, ktorej cieľom je napredovať v symbióze s ekológiou a pokrokom.

Takisto jemne a s ľahkosťou poukazujú na fakty, že eSkútre nie sú produktom na pouličné závody, rýchlu jazdu, či hlučné priťahovanie pozornosti, ale pôsobivou súčasťou budúcej modernej dopravy.

Keďže aplikácia blinkee.city je naozaj výborne spracovaná, klienti sú neustále sprevádzaní bezpečnostnými odporúčaniami, návodmi a všetkými informáciami ohľadne používania eSkútrov. Preto sme si v prípade brand kampane dovolili ísť o level vyššie a snažili sme sa vytvoriť pútavé videá pre mladých. Sme presvedčení, že divák odčíta náš jednoduchý zámer a odkaz.

Aplikáciu si stiahnite  tu

iOS 

Android

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov