Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ťahače Ford F-MAX majú 5-ročnú záruku bez obmedzenia kilometrov. Má to háčik!

Rôzne trhy majú svoje špecifiká. Kým u nás je štandardne pri tovaroch dvojročná záruka bez obmedzenia kilometrov, v iných krajinách môžu zákazníci mať výraznejšie benefity, ako ich susedia. A toto je presne ten prípad.

Preto sa môže stať, že aj pri osobných, ale aj pri nákladných autách môžu byť neuveriteľné rozdiely v podmienkach. Napríklad u nás dostanete 3 roky a neobmedzené kilometre, ale v takom Španielsku takmer 2-krát viac. O čom hovorím?

Španielsky predajca nákladných vozidiel FORD avizoval, že pre nový ťahač F-MAX spustili akciu, ktorá v sebe nesie záruku na 5 rokov bez obmedzenia kilometrov. Zasvätením nemusím hovoriť, koľko kilometrov taký ťahač za rok najazdí a nie to ešte za päťnásobný čas. Údaje na odometri sú astronomické.

Ako znie správa vo voľnom preklade? Spoločnosť Ford Trucks zaviedla v Španielsku päťročnú neobmedzenú záruku bez obmedzenia najazdených kilometrov na všetky nové nakonfigurované nákladné ťahače. Týka sa to všetkých častí vozidla okrem tých, ktoré sú štandardne opotrebované, ako sú brzdové doštičky alebo pneumatiky.

Ford sa môže pochváliť tým, že ide o prvú takúto ponuku v tomto odvetví a žiaden z jej konkurentov neposkytuje nič podobné.

Ford Trucks chce týmto spôsobom vyniknúť, a prelomiť ľady, aby získali nových zákazníkov na španielskom trhu. Tieto kamióny sa tam ponúkajú iba od druhej polovice minulého roka.

Slováci môžu závidieť…

Na nové nákladné vozidlo Ford Trucks sa vzťahuje dvojročná záruka, úplne bez obmedzenia najazdených kilometrov. Všetky servisné, opravárenské a údržbárske práce sú vykonávané podľa najvyšších štandardov….

EDIT 15.8.2020

Ford Trucks má na všetky modely na SK trhu 2 roky záruku, F-MAX 3 roky, s opciou na 5 rokov, za príplatok.

 

Foto: Ford Trucks

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov