Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Lamborghini zastavila až policajná blokáda

Nemecké okresné cesty zažili minulý víkend poriadny vietor. Nemcovi na Lamborghini namerali 250 km/h. Poriadne si zavaril.

Pamätáte si na náš rebríček najvyšších pokút sveta? Za svoje prehrešky zaplatia v zahraničí desiatky až stovky tisíc eur. Nemec, ktorého v nedeľu pred šiestou ráno zastavili policajti, nie je výnimkou. V Hornom Bavorsku polícia dokumentovala nehodu, keď okolo nich presvišťalo zelené Lamborghini rýchlosťou, ktorú ani nestihli zmerať. Nanešťastie pre vodiča, o pár kilometrov ďalej stála hliadka s radarom.

Pokuty za rýchlosť: Hitparáda Top 10

Rýchlosť na displeji? 250 km/h v zóne s maximálnou povolenou rýchlosťou 100 km/h! Polícia ani tu nestihla zakročiť. Bezbranný bol aj policajt v ďalšej hliadke, ktorý musel podľa správ doslova uskočiť z cesty, aby ho šialenec v „Lambe“ neprešiel. Jeho agresívnu jazdu ako z Kobry 11 zastavila až hliadka, ktorá cez cestu postavila auto. Nemec momentálne čelí obvineniu z nelegálneho pretekania, prekročenia rýchlosti o 150 km/h a ďalším. Vodič prišiel za trest nielen o vodičský preukaz, ale aj o svoje auto. Polícia momentálne zháňa svedkov nebezpečnej jazdy a zbiera dôkazy. I keď vyšetrovanie ešte nie je ukončené, už teraz je jasné, že si tak skoro za volant nesadne. Ak vôbec niekedy.

Zdroj: tag24.de

Ilustračné foto: archív

Text: David Schun

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov