Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Limitovaný SsangYong Korando Style+ je tu!

SsangYong tento týždeň spustil predaj limitovaného akčného modelu Korando STYLE +. Ten štartuje na 18 290 € a ponúka zvýhodnenie v podobe nadštandardnej výbavy zadarmo

K bohatej základnej výbave za už spomínanú cenu 18 290 € tak dostane zákazník navyše týchto päť prvkov  zadarmo: 18 “ALU disky, LED predné hmlové svetlá + chrómovaná mriežka chladiča, signalizácia vzdialenosti pri parkovaní – vpredu a vzadu, vyhrievanie predných sedadiel a vyhrievaný volant. Tento akčný model je ponúkaný zákazníkom pre vozidlá objednané od 22.4.2020 do 30.6.2020 a platí pre benzínovú i pre dieselovú variantu motora a manuálnu aj automatickú prevodovku. SsangYong KORANDO je tak teraz ešte dostupnejšie.

SsangYong Rexton – Sánka dole!

V základe za 18 290 € mimo zmienenú výbavu zadarmo získa zákazník aj tieto prvky štandardnej výbavy: dvoj-zónová automatická klimatizácia, Smart Audio Multimedia systém s 8″ dotykovým displejom, chytré systémy a bezpečnostní asistenti, LED svetlá denného svietenia (predné a zadné), LED osvetlenie interiéru, tempomat, kožený volant, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním a sklopným kľúčom, bezdrôtové nabíjanie (15 W), 220 V elektrická zásuvka umiestnená na stredovej konzole, strešné lyžiny (strieborná farba) a mnoho ďalšieho.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov