Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce Cullinan súčasťou Black Badge

Prvé SUV značky Rolls-Royce sa nedávno stalo súčasťou zostavy s názvom Black Badge Collection. Model Cullinam v tomto prevedení pôsobí ešte impozantnejšie, ako kedykoľvek predtým.

Rolls-Royce Cullinan sa tak zaradil medzi ostatné modely značky, ktoré je možné v spomínanom prevedení kúpiť – Dawn, Wraith a Ghost.

Čierny exteriér aj interiér so žltými dizajnovými prvkami dodáva vozidlu Cullinan ešte väčšiu dravosť, pričom čerešničkou na torte je čierna pochrómovaná soška Spirit of Ecstasy.

Čaro ojedinelému vozidlu dodávajú 22-palcové temné kolesá s červenými brzdovými strmeňmi. V interiéri sa šoféri môžu tešiť na množstvo čiernych akcentov a prémiovú povrchovú úpravu z uhlíkových vlákien.

Spomínaná úprava na prístrojovej doske a stredovej konzole vytvára jedinečný trojrozmerný vzhľad. Nechýba ani úchvatná hviezdna obloha, ktorú milovníci značky dobre poznajú i z iných modelov.

Pod kapotou sa nachádza vylepšený 6,8-litrový dvanásťvalcový agregát, ktorý ponúkne výkon 600 koní (447 kW) a krútiaci moment 900 Nm. Štandardný model má maximálny výkon 563 koní (420 kW).

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov