Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hamann zatraktívni nové BMW X4

Dizajn nových BMW je už pár mesiacov ostro diskutovanom témou. Ako ho viac zatraktívniť? Ako ho viac odlíšiť? Odpoveďou je tuning. Pomaly sa do úprav púšťajú všetci veľkí hráči v oblasti. A ani Hamann nie je výnimkou.

Nemecký tuner priniesol okrem iného nové tvary nárazníkov, zadný difúzor, bočné prahy a pár ďalších detailov. Rovnako zaujímavou modifikáciou sú športové pružiny, či štvorica koncoviek výfuku. X4 je obuté na nových 22 palcových diskoch, s názvom Anniversary Evo.

Ako sa vám páči úprava známeho tunera Hamann pre 2. generáciu BMW X4?

Aktuálne sa ešte doplnky nedajú objednávať. Deň D má prísť už čoskoro, začiatkom roka. Dostupné by mali byť pre všetky verzie, a to vrátane vrcholového modelu X4 M a M Competition.

„Štandardné“ športové modely majú pod kapotou 6 valcový motor s objemom 3,0 litra (2 993 cm3). Ten je spárovaný s 8-stupňovou automatickou prevodovkou s M Steptronic s Drivelogic.

Výkon? Silnejšia verzia Competition má výkon 375 kW (510 k) a krútiaci moment 600 Nm. Akcelerácia z 0 na 100 km/h jej trvá 4,1 sekundy. Obyčajné „M-ko“ má výkon 353 kW (480 k) a rovnaký krútiaci moment. Akcelerácia z 0 na 100 km/h jej trvá o 0,1 dlhšie.

Zdroj: hamann, tuning-blog.eu

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov