Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Imidžová Škoda Scala Monte Carlo prichádza!

Chcete imidžový, dobre vybavený model Škoda Scala? Musíte si však ešte chvíľu počkať. Ale ako sa vraví, kto si počká, ten sa dočká!

Škoda pred pár rokmi začala tradíciu modelov Monte Carlo, ktoré okrem štylistických zmien prinášajú aj lepšiu výbavu. Od bežných modelov sa líšia charakteristickými zmenami, ktoré určite podčiarkujú atraktivitu každého modelu. A to predovšetkým lákavou farebnou kombináciou.Škoda Scala Monte Carlo Krásna červená farba je doplnená čiernymi doplnkami, napríklad maskou, krytmi spätných zrkadiel, či strechou. Tmavšie sú aj sklá, čiernu farbu nájdete aj na diskoch kolies. Tie budú pravdepodobne na výber v dvoch rozmeroch a to ako 17, tak 18 palcové.  Exteriér sa pýši zadnými svetlami s LED technológiou, či agresívnejším bodykitom, ktorý dopĺňa decentný spojler na piatych dverách.

Škoda Scala Monte Carlo

Ako exteriér, tak aj interiér, ťaží z farebnosti. Vo vnútri nájdeme červeno-čierne anatomické sedadlá. Dizajnové prvky však nie sú jediné, čo vás v prípade verzie Monte Carlo poteší. Zákazník si môže vychutnať  ambientné osvetlenie či panoramatickú strechu.

Škoda Scala

Dovolím si povedať, že tento balíček úprav má predpoklad stať sa rovnako úspešným, ako v predchádzajúcich modeloch, avšak iba dovtedy kým ho nezabije cena. Tá bude známa najskôr po premiére na blížiacom sa autosalóne vo Frankfurte.

Škoda Scala Monte Carlo

Autor: Marek PAUCO

Zdroj: SKODA

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov