Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN a Profi auto, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, je tu s aprílovým číslom! Môžete si ho kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku!

Marec je mesiacom autosalónu v Ženeve, a tak sme do najnovšieho čísla 4 / 2018  z tohto podujatia pripravili hneď dve reportáže. V prvej predstavujeme štandardné autá a v druhej sme sa pozreli na to, čo nové pripravujú automobilky v oblasti zelených technológií. Samozrejme, v marci sme žili nielen autosalónom.

Do aprílového čísla sme preto pripravili 17 testov, na viacerých novinkách sme si boli zajazdiť na medzinárodných prezentáciách. Test mesiaca sme tentokrát venovali Dacii Duster. Obrovský záujem našich motoristov o novú generáciu mnohých zaskočil. Test ukázal, že aj auto z nižšej cenovej hladiny môže byť výborné. Porovnávací test sme postavili možno trocha netradične, proti sebe sa postavili tri SUV značky Opel. Hoci by sa mohlo zdať, že si budú liezť do kapusty, nie je to tak. Každé z nich je zamerané na iného zákazníka. Okrem toho sa môžete tešiť aj na testy Citroënu C3 Aircross,  Hondy Jazz, BMW 630d GT, luxusného kupé Mercedes-Benz E kupé, Maserati Levante, Volkswagenu Tiguan Allspace, či Jaguaru E-Pace. Spolu s Jankou Hospodárovou sme sa pozreli na zúbky Citroënu C3 Elle.

V aprílovom Auto magazíne sa tiež dočítate o nových generáciách modelov Volkswagen Touareg, či športovo ladenej Insignii GSi.

V apríli pokračujeme v súťaži o 11 áut. Víťaz od nás, samozrejme s plnou nádržou, na víkend získa mimoriadne populárne SUV Toyota C-HR.

AUTO MAGAZÍN okrem testov automobilov prináša aj viacero tém. Určite mnoho motoristov napríklad zaujíma, či musíme dať autu so sirénou a majákom prednosť vždy.

V rubrike Z druhej ruky sa venujeme mimoriadne obľúbenej jazdenke – Suzuki Swift.

Zelené strany  okrem zaujímavostí a noviniek z autosalónu v Ženeve prinášajú aj predstavenie Hyundai Kona do zásuvky.

V rubrike Dizajn predstavujeme štúdiu Hyundai Le Fil Rouge. Ak sa toto krásne športové kupé dostane do výroby, o záujemcov mať núdzu určite mať nebude.

V aktuálnom čísle samozrejme nemôžu chýbať názory, rozhovory s dôležitými osobnosťami, aktuálny motoristický šport, vylúštiť si môžete krížovku, zasmiať sa môžete na kreslenom vtipe…

Profi Auto predstavuje Mercedes-Benz Spritner, zajazdili sme si na Renaulte Trafic a Peugeote Traveller. Veľký priestor venujeme novinkám z dielní automobilky Mazdy, pohonom 4×4 značky Opel, množstvo zaujímavých noviniek predstavil aj Bosch.

V pravidelnej rubrike Aplikácia vám predstavíme veľmi firemnú aplikáciu značky Škoda.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov