Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN a Profi auto, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, je tu s marcovým číslom! Môžete si ho kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku!

Február bol na novinky a zážitky mimoriadne bohatý, a tak najnovšie číslo 3 / 2018  prináša množstvo zaujímavých informácií.

Hlavnou témou čísla sú samozrejme výsledky našej ankety AUTO MAGAZÍN AWARDS 2018. Tak ako? Vyhrali vaši favoriti?

Do marcového čísla sme pripravili až 21 testov, okrem toho sme si boli na viacerých novinkách zajazdiť na medzinárodných prezentáciách. Zaujíma vás, ako jazdí Jaguar XF Sportbrake, Peugeot 308 GTi, Honda Civic Type R, Volkswagen T-Roc, Mercedes-Benz triedy X či Hyundai i30N? Tak nech sa páči. V porovnávacom teste si zmerali sily Kia Stinger GT a Volkswagen Arteon. V marcovom Auto magazíne sa tiež dočítate o nových generáciách modelov KIA Ceed či Mercedes-Benz triedy A.

Uverejňujeme zoznam výhercov Predplatiteľskej súťaže.

V marci sme spustili súťaž o 11 áut. Víťaz od nás, samozrejme s plnou nádržou, na víkend získa Suzuki Swift.

AUTO MAGAZÍN okrem testov automobilov prináša aj viacero tém. Určite mnoho motoristov napríklad zaujíma, ako si doviezť zánovné auto zo zahraničia. Juraj Hrivnák bol zasa skúsiť, ako sa jazdí vo Fínsku. Okrem poriadnej zimy si tam užil aj jazdu na zasnežených cestách.

V rubrike Z druhej ruky sa venujeme historicky najpredávanejšiemu modelu u nás, kolega preveril Škodu Fabia.

Téma STK a EK je stále na pretrase v parlamente, a tak sme sa pozreli nato, čo by bolo treba zmeniť, aby boli služby nielen dostupnejšie, ale aj kvalitnejšie.

Zelené strany  prinášajú informácie o elektrických autobusoch a tiež test Suzuki Swift vybaveného hybridnou technikou.

V rubrike Dizajn predstavujeme štúdiu kompaktného SUV Nissan X Motion. Je to štúdia vzdialenej budúcnosti, alebo predobraz budúceho sériového auta? Uvidíme. V aktuálnom čísle samozrejme nemôžu chýbať názory, rozhovory s dôležitými osobnosťami, aktuálny motoristický šport, vylúštiť si môžete krížovku, zasmiať sa môžete na kreslenom vtipe…

Profi Auto predstavuje Mercedes-Benz Spritner, zajazdili sme si na Volkswagene Amarok a Citroëne Jumpy combi. Veľký priestor venujeme novému motoru Mitsubishi, elektromobilom a novej technike modelu Audi A8.

V pravidelnej rubrike Aplikácia vám predstavíme veľmi zaujímavú aplikáciu RACE CHRONO, ktorá je jednou z najrozšírenejších aplikácií medzi pretekármi a nadšenými šoférmi.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov