Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Absurdný bicykel: BMW M Bike Limited Carbon Edition

Uhlíkové a hliníkové komponenty špičkovej kvality dotvárajú technickú podstatu najnovšej špeciálnej edície bicykla BMW, a exkluzívny náter v podobe modrej metalízy Marina Bay mu dodáva nádych sofistikovanej estetiky.

Rovnako ako jeho veľký brat, vysokovýkonný sedan BMW M5, aj model bicykla BMW M Bike Limited Carbon Edition – ktorého výrobná séria je limitovaná na 500 kusov – preukazuje výnimočnú dynamiku a svižnosť.

    

Hydroformovaný hliníkový rám modelu BMW M Bike Limited Carbon Edition je majstrovsky skombinovaný s ďalším ľahkým materiálom: uhlíkom. Vidlica, sedadlové tyče aj rozpery sú vyrobené z tohto prémiového materiálu a vďaka nim bicykel pôsobí ako agilný a ultravýkonný športový stroj.

Rovnako ako jeho pôvodná inšpirácia zo sveta automobilov, aj tento dvojkolesový skvost pôsobí sebavedome a nadchýna nielen fanúšikov značky BMW svojou farebnou schémou s použitím charakteristickej modrej metalízy Marina Bay.

   

Esteticky pútavý dizajn dopĺňajú aj kvalitné technické komponenty, ako napríklad plášte 28 × 2,0 Continental CruiseCONTACT s bezpečnostným systémom a hydraulické kotúčové brzdy Shimano BR-M315 pre maximálnu bezpečnosť.

Každý z 500 vyrobených kusov modelu BMW M Bike nesie označenie „Limited Carbon Edition“ (Limitovaná uhlíková edícia) a dodáva sa s vlastným certifikátom.

Model BMW M Bike Limited Carbon Edition je k dispozícii u vybraných dealerov značky BMW.

BMW (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov