Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Pohodlný variant Renault Traffic SpaceClass

Nový high-end Shuttle pre profesionálne prepravné služby Trafic SpaceClass od Renaultu predstavuje mimoriadne pohodlný variant úspešného všestranného vozidla, ​​ktoré môže pojať až deväť cestujúcich.

Premieru oslavuje nový model na 70. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, kde prepravuje  VIP hostí. Na európskych trhoch bude Renault Trafic SpaceClass k dispozícii od tohtoročnej jesene.

    

S novým modelom Trafic SpaceClass automobilka Renault oslsoví predovšetkým hotely a kyvadlovú dopravu, ale aj kombinované taxislužby a mnohopočetné rodiny vozidlom, ktoré poskytne vynikajúci komfort s dostatkom priestoru a variabilný interiér. Najnovšia verzia modelu Trafic umožňuje 50 rôznych konfigurácií sedadiel. Sedadlá v druhom a treťom rade sú umiestnené na pozdĺžnych koľajniciach. Na palube zvyšuje komfort automatická klimatizácia, individuálnu LED-svetlá na čítanie a – v závislosti od vybavenia – kožené čalúnenie. Bočné okná a zadné okno sú tmavo sfarbené.

     

Aj mobilná kancelária

„Trafic SpaceClass je úplne nový produkt, ktorý ponúka najlepšie zážitky z jazdy a komfort vo svojej triede,“ povedal pri jeho premiére Ashwani Gupta, riaditeľ divízie úžitkových vozidiel Renault – Nissan.

Renault Trafic SpaceClass poskytuje svojou konfiguráciou priestoru aj výbavou možnosť  prememniť vozidlo na mobilnú kanceláriu. Vybavenie obsahuje otočné sedačky a skladací stôl, ktorý má aj niekoľko úložných priestorov. Neznedbatľné je, že všetky modely Trafic SpaceClass majú na palube USB porty a napájací porty pre nabíjanie notebookov a ďalších elektronických prístrojov.

    

Hnacie poloha Trafic Space triedy sa vyznačuje koženým volantom a početné odkladacie priestory a úložný priestor. S vývojom Media Nav a Renault R-Link Evolution dvoch multimediálnych systémov so 7 palcov (18 centimetrov) monitoru s dotykovou obrazovkou sú k dispozícii. Renault R-Link Evolution má online pripojenie a umožňuje rýchly prístup k osobnému obsahu smartphone cez auto Android. Zvonkajších detailov zaujmú 17-palcové kolesá s vysokým leskom.

Renault (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov