Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


V Singapure si môžete v automate objednať aj luxusný voz

Zabudnite na nápoje, čipsy, cukríky, či čokoládové tyčinky, pretože automat v Singapure namiesto spomínaných tovarov ponúka luxusné automobily!

Zákazník si budove s pätnástimi poschodiami vyberie v prízemí na dotykovej obrazovke typ vozu a vďaka dômyselnému systému má do dvoch minút pred sebou svoje vybrané Bentley, Ferrari alebo Lamborghini.

 

Futuristický showroom otvorila v decembri spoločnosť Autobahn Motors, ktorá sa venuje predaju ojazdených vozov. Jej cieľom bolo vyriešiť v husto zaľudnenom Singapure problém s nedostatkom miesta a odlíšiť sa od konkurencie.

 

„Potrebovali sme umiestniť množstvo automobilov na relatívne malom priestore, no súčasne sme chceli byť kreatívni a inovatívni,“ povedal generálny manažér firmy Gary Hong, ktorého automat je schopný „ubytovať“ až 60 automobilov.

 

Podobný zautomatizovaný typ predaje ojazdených vozov zaviedla aj americká spoločnosť Carvana. V marci otvorila osemposchodovú budovu v texaskom San Antonie, do ktorej sa zmestí až 30 áut.

 

Zákazníci v Singapure si môžu vyberať z moderných luxusných automobilov Maserati, Porsche, Aston Martin, Audi, BMW, Mercedes-Benz, McLaren, Jaguar, Land Rover, no k dispozícii sú aj veterány vrátane modelu Morgan Plus 4 z roku 1955.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov