Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda Kodiaq prichádza

Škoda Kodiaq je u nás určite najsledovanejšou novinkou. Naši motoristi ju totiž iba videli, no aj sprostredkované dojmy im stačili na to, aby na tento nový crossover u predajcov uzatvárali záväzné objednávky. Importér obrovský záujem vycítil, a tak ju na trh uviedol skutočne veľkolepým štýlom.

  

K našim motoristom ju odprevadilo množstvo pozvaných hostí. No ako je v prípade modelov značky Škoda už zvykom, aj viacero významných osobností. Určite najvýznamnejším hosťom večera bola  veľvyslankyňa Českej republiky u nás, pani Livia Klausová. Amsádorkou auta, ktorá si od jedného z nich aj prevzala kľúče od Ing. Mareka Růžičku, konateľa spoločnosti Škoda Auto Slovensko, sa stala Vica Kerekes. Táto herecká diva sa zúčastnila aj svetovej premiéry auta v Berlíne. Dostalo sa jej vtedy takej pozornosti, že som mal tak trocha pochybnosť, koho oslava to vlastne je…

Ani tu sa však slávnostný večer nekončil. Popri akrobatoch a hudobníkoch svojou účasťou dala akcii punc výnimočnosti ešte jedna hviezda najväčšieho formátu. Na jej počesť boli všetky autá v sále biele, a tak bude určite každému jasné, ktože to bol.  Lucie Bíla sa prezentovala ako skutočný profesionál a jej vystúpenie bolo parádnou bodkou za vydarenou akciou.

  

Dodajme, že Škoda Kodiaq sa už u nás začala predávať, za základný model zaplatíte 21 690 €. Auto je už tradične k dispozícii v  bohatej palete verzií. Základných je 23, pričom komu by štandardná výbava nestačila, má k dispozícii mimoriadne bohatú ponuku doplnkov.

Peter Lacena, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov