Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Prestížne ocenenie pre Kia Motors Slovakia

Druhý novembrový týždeň vyhlasuje každoročne Európska organizácia pre kvalitu za Európsky týždeň kvality.

K tejto tradícii sa už niekoľko rokov pripája aj Slovenská republika a to odovzdávaním najprestížnejšieho ocenenia v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti.

Národnú cenu Slovenskej republiky za kvalitu a Národnú cenu Slovenskej republiky za spoločenskú zodpovednosť vyhlasuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky ako koordinátor štátnej politiky kvality. Cieľom súťaží je oceniť tie najúspešnejšie organizácie, ktoré v priebehu roka prešli komplexným hodnotením podľa európsky uznávaných kritérií a preukázali výborné výsledky a inovatívne manažérske prístupy v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti.

Slávnostný večer odovzdávania ocenení sa uskutočnil 8. novembra 2016 v Primaciálnom paláci v Bratislave. Pozvanie prijali minister hospodárstva Peter Žiga, minister školstva, vedy, výskumu a športu Peter Plavčan, minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter, štátni tajomníci, predsedovia ostatných ústredných orgánov štátnej správy, veľvyslanci, zástupcovia akademickej obce a podnikateľského prostredia.

Víťazom v kategórii Veľké organizácie vyrábajúce výrobky alebo poskytujúce služby sa stala Spoločnosť Kia Motors Slovakia s.r.o. (KMS).  Ocenenie prevzali Eek-Hee Lee, prezident a CEO KMS a Štefan Jokel, vedúci oddelenia Riadenie kvality KMS.

„Národnú cenu za kvalitu vnímame ako najprestížnejšie ocenenie, ktoré je možné získať na Slovensku v oblasti kvality. Jej získanie predstavuje pre našu spoločnosť veľkú poctu a česť. Som veľmi hrdý na našich slovenských zamestnancov, vďaka ktorým sa nám darí dlhodobo dosahovať vynikajúce výsledky. Toto ocenenie potvrdzuje vysokú úroveň riadenia kvality v našej spoločnosti, zároveň je však pre nás všetkých veľkou výzvou a záväzkom do budúcna,“ povedal po prevzatí ocenenia Eek-Hee Lee, prezident a CEO spoločnosti Kia Motors Slovakia.

(šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov