Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Brabus VIP Conference Lounge – luxusná kancelária na kolesách

Tomu sa povie všetko v jednom. Vrcholoví manažéri a obchodníci potrebujú na svoju prácu vhodné podmienky, aby aj na cestách stratili, čo najmenej zo svojho drahocenného času a súčasne odviedli požadovaný výkon. V tomto smere majú ideálneho nového pomocníka, ktorým je luxusná dodávka Brabus VIP Conference Lounge.

Brabus_VIP_15  Brabus_VIP_01

Brabus_VIP_02  Brabus_VIP_14

Dvorný úpravca veľkých Mercedesov s automobilkou úzko spolupracuje už niekoľko rokov, takže ani príliš neprekvapuje, že ako základ pre túto konferenčnú miestnosť na kolesách, poslúžil predĺžený Mercedes-Benz Sprinter.

Brabus_VIP_03  Brabus_VIP_04

Jedna z najdrahších dodávok na svete (225.000 eur) disponuje v každom ohľade takým priestorom, pohodlím a technickými „vychytávkami“, aby sa aj počas jazdy dalo zvládnuť obchodné rokovanie, prezentácia alebo napríklad zasadnutie valného zhromaždenia.

Brabus_VIP_05  Brabus_VIP_06

Brabus_VIP_08  Brabus_VIP_11

Upravený Sprinter si užije aj samotný šofér. Jazdu mu spríjemnia natáčajúce sa bi-xenonové svetlomety, systém sledovania mŕtveho uhla alebo asistent na predchádzanie kolíziám. Samozrejmosťou je vzduchový podvozok, pričom všetky sedadlá sú vyhrievané a vo vnútri môžete mať v akejkoľvek dennej aj nočnej hodine toľko svetla, koľko len potrebujete.

Brabus_VIP_07  Brabus_VIP_10

Brabus_VIP_12  Brabus_VIP_13

Za chrbtom vodiča je luxusom nabitá zasadacia miestnosť vybavená alcantarovým čalúnením, LED ambientným osvetlením, desaťpalcovým tabletom, dvojicou televíznych obrazoviek s Apple TV a Blu-ray prehrávačom, multimediálnym centrom alebo chladničkou. Pre pracovné účely sa tam tiež nadchádza niekoľko sklopných stolíkov, poltucet USB portov k nabíjaniu mobilných telefónov alebo LTE internetový router.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov