Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Alpha-N: GTS-Look pre BMW M2

BMW M3 a M4 a jeho malý brat M2 sú v súčasnosti bezpochyby najžiadanejšie automobily bavorskej značky. Platí to ešte viac pre špeciálny model M4 GTS, ktorý bol vypredaný už keď začal schádzať z  výrobných pásov.

Preto začala spoločnosťAlpha-N usilovne pracovať na riešení: špecialisti z nemeckého Bad Neuenahr-Ahrweiler previedli štýl GTS na kompaktný model M2!

M2 (3)     M2 (2)

Výsledky ich práce, ktoré predstavia na Essen Motor Show od 26.11.2016 ukazujú, že malé pretekárske kupé má nový vzhľad, generovaný predovšetkým z balíčka uhlíkových vlákien Edison KOMPOZIT. Zaujme najmä kapota v štýle M4 GTS ktorá je voliteľne k dispozícii z uhlíkových vlákien alebo z ultraľahkého kevlaru. Ďalej predný spojler zdôrazňuje presne GT vzhľad, a to ako vo verzii GT4, vrátane vetrania brzdových kotúčov, či v jednoduchšom vyhotovení predného spojlera v GTS dizajne. Charakteristickým prvkom pre M3 a M4 je už mnoho rokov mierne sklonená strecha. Ako vizuálna doplnok Alpha-N patria bočné spojlery z programu BMW Performance a známe ráfiky M4 GTS BMW M vo formáte 20 palcov.

M2 (6)

K extrovertnému športovému vzhľadu Alfa-N patrí výkonný trojlitrový radový šesťvalec, teraz s výkonom  330 kW/450 koní a  tlmiče  Coilover Road & Track pre vynikajúcu priľnavosť v každej situácii, zatiaľ čo M4-keramický brzdový systém zaručuje vynikajúce hodnoty spomalenia.

ALPHA-N Performance (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov