Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nové Audi TT S line competition

Dôraz na športovosť:  Špeciálny model Audi TT Coupé a TT Roadster od jesene u dílerov.

Verziou TT S line competition ešte silnejšie zdôraznila automobilka Audi športový charakter modelov TT Coupé a TT Roadster. Nový model poznať podľa markantných detailov exteriéru aj interiéru, počnúc pevným zadným krídlom po virtuálny cockpit.

Audi TT fascinuje športovým dizajnom a dynamickými jazdnýmivlastnosťami. Športový podvozok s tuhšími pružinami tlmičov položil Audi TT S o desať milimetrov nižšie ako základnú verziu. Okrem štandardnej Audi drive select systém podporuje požadované jazdnú dynamiku. Vodič si môže vlastnosti svojho vozidla prispôsobiť v režimoch pohodlie, dynamika a účinnosť. Už z výroby je Audi TT S line competition vybavený čiernymi lesklými päťlúčovými 19-palcovými kolesami  s pneumatikami rozmeru 245/35. Za kolesá daťvynikajú červené brzdové strmene. Okrem farieb exteriéru Glacier White, Nano Grey, Tangorot pribudla pre TT na výber nová Arablau.

V kokpite sú tvarované športové sedadlá, na vyžiadanie pneumaticky nastaviteľné, ktoré poskytujú vodičovi a spolujazdcovi vynikajúcu bočnú oporu. Elektricky nastaviteľná bedrová opierka je integrovaná ako štandard. Na multifunkčnom trojramennom  športovom volante sú multifunkčné tlačidlá pre jednoduché a rýchle ovládanie navigácie, médií, telefónu a hlasové ovládanie systému.

Audi ponúka špeciálnu edíciu TT S línie competition s dvojlktrovou pohonnou jednotkou TFSI s výkonom  169 kW/230 k. Je k dispozícii ako verzia s pohonom predných kolies a šesťstupňovou manuálnou prevodovkou, alebo S tronic ako aj quattro s S tronic. Ceny za TT Coupé S začínajú na 41 940 eur. Za športový roadster musí mať zákazník pripravých najmenej 44 340 eur.

(šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov