Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


DS3 Givenchy Le Makeup pripravený zabávať dievčatá

Značky DS Automobiles a Givenchy Le MakeUp sa rozhodli spojiť svoje know-how a vytvorili exkluzívnu verziu vozu DS 3. Táto limitovaná séria je určená pre aktívne dievčatá a ženy, pre ktorého je auto často miestom, kde si ešte pred naštartovaním upravujú líčenie tváre.

DS3_00  DS3_07

Nová DS 3 Givenchy Le MakeUp ponúka úplne nový odtieň karosérie a elegantné prvky výbavy, pričom je dodávaná s výrobkami značky Givnenchy a inovatívnym systémom LED osvetlenia interiéru. Celkovo bolo v lete po celom svete uvedených do predaja 1 400 kusov.

DS3_03  DS3_06

Karoséria je v štrukturovanom perlovo bielom odtieňa, ktorý dostal označenie Biela Opalin. Kontrastne pôsobiaca strecha je v odtieni Whisper, ktorý sa objavuje aj na vonkajších spätných zrkadlách. K dispozícii je verzia hatchback alebo kabriolet, pričom ceny sa pohybujú podľa výbavy od 25 200 do 28 900 eur.

DS3_08  DS3_04

„Nová DS 3 Givenchy Le MakeUp predstavuje to najlepšie z umenia oboch značiek sústredené do jediného výrobku. Značka Givenchy stelesňuje moderný kreatívny luxus, veľký dôraz venuje použitým materiálom, surovinám, štruktúre a farbám, rovnako ako my. S touto značkou máme mnoho spoločných bodov a zdieľame podobné hodnoty,“ vyhlásil riaditeľ Design centra značky DS Thierry Metroz.

ds3-givenchy-pret-a-pregnant-2  DS3_05

Interiéru bola venovaná veľká pozornosť – lišta palubnej dosky presvetľuje kabínu svojim upokojujúcim ružovým odtieňom. Stredová lakťová opierka má v sebe zabudovanú priehradku určenú pre sadu na líčenie Givenchy Le MakeUp, ktorú tvorí čierna riasenka Couture, kompaktný púder Prisme Visage a malinovo-červený rúž na pery Le Rouge. Sadu doplňuje lak na nechty Whisper vyrobený špeciálne pre túto príležitosť.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov