Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kobe Bryant navštívil fabriku Ferrari a otestoval okruh Fiorano

Legendárny basketbalista NBA Kobe Bryant nedávno poctil svojou návštevou výrobnú továreň Ferrari. A nielen to. Päťnásobný víťaz zámorskej profisúťaže a najužitočnejší hráč NBA z roku 2008 s tímom Los Angeles Lakers totiž v Maranelle otestoval aj dva červené športiaky s čiernym koňom v logu.

Kobe_02  Kobe_01

Tridsaťsedemročný Bryant, ktorý nedávno ukončil úspešnú športovú kariéru, využil príležitosť a na slávnom okruhu Fiorano si vyskúšal jazdu s modelom Ferrari F12TdF. Potom na otvorenej ceste otestoval Ferrari GTC4Lusso.

Osemnásťnásobný účastník prestížneho All-Star zápasu NBA v talianskej fabrike prejavil záujem nielen o dizajn automobilov, ale aj samotný výrobný proces, ako aj históriu a hodnotu značky. Po skončení „exkurzie“ sa Bryant nechal odfotografovať pred bývalou pracovňou Enza Ferrariho, pričom spoločnosť mu robili dva modely Ferrari California T a Ferrari 488 GTB.

Kobe_03  Kobe_04

Bryant má zvláštny vzťah k Apeninskému polostrovu. Nejaký čas strávil v Taliansku ako dieťa, takže ani príliš neprekvapuje, že hovorí plynulou taliančinou. V roku 2012 údajne kúpil Ferrari 458 Italia za 329 000 dolárov, ale v jeho garáži nájdete aj vozy značky Lamborghini alebo Bentley.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov