Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda trikrát víťazí v prestížnej britskej Auto Express Awards 2016

Škoda opäť výrazne zabodovala v prestížnom výročnom zápolení Auto Express Awards vo Veľkej Británii. Rad víťazstiev z minulých rokov rozširujú tri tituly pre modely ŠKODA CITIGO a ŠKODA SUPERB v oboch karosárskych variantoch. Modely Škoda v priebehu slávnostného ceremoniálu vyhlásili za najlepšie vo svojich triedach.

Model ŠKODA SUPERB si odniesol hneď dve najvyššie ocenenia – karosársky variant liftback získal titul Rodinné auto roka, ŠKODA SUPERB COMBI si z prestížnej ankety odnáša titul pre najlepšie kombi. Model ŠKODA SUPERB nenašiel premožiteľa už druhý rok po sebe a nadviazal na ocenenie z roku 2015. Model ŠKODA SUPERB COMBI zvíťazil v Auto Express Awards premiérovo, pričom porota vysoko hodnotila predovšetkým všestrannosť modelu.
Trio víťazstiev zavŕšil model ŠKODA CITIGO, ktorý zvíťazil v kategórii mestských automobilov už po piatykrát po sebe. Model CITIGO si tak odnáša nielen tohtoročné víťazstvo, ale stáva sa v tejto kategórii tiež rekordmanom Auto Express New Car Awards. ŠKODA CITIGO prvýkrát triumfovala v roku 2012, kedy bola tiež vymenovaná za absolútneho víťaza a odniesla si cenu Auto roka. ŠKODA CITIGO tak v tomto kľúčovom trhovom segmente opäť dokazuje svoju neotrasiteľnú pozíciu.

Auto Express Awards 2016_CITIGO_res

Trojité víťazstvo v prestížnej ankete opätovne dokazuje silu značky ŠKODA, ktorá si britský trh dlhodobo získava ponukou technicky vyspelých a kvalitných automobilov s emocionálnym dizajnom a vynikajúcim pomerom ceny a úžitkovej hodnoty.

Škoda, dk

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov