Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový kabriolet Metrcedes-Benz C z Brém

Začiatok výroby kabrioletu Triedy C v Brémach je symbolom stabilného rastu koncernu Mercedes-Benz Cars. Napĺňa tak svoj zámer ponúknuť správne vozidlo pre každého zákazníka.

Z výrobných liniek závodu Mercedes-Benz v Brémach zišiel prvý kabriolet Triedy C. Je to prvý kabriolet v histórii triedy C a štvrtý model produktovej rodiny, ktorý vyrábajú v závode v Brémach vrátane verzie AMG. V roku „áut snov“ predstavil Mercedes-Benz už nové modely SLC, SL a nový kabriolet Triedy S. Kabriolet Triedy C bude pre zákazníkov k dispozícii od leta 2016 a doplňuje škálu otvorených štvormiestnych áut s klasickou viacvrstvovou plátenou strechou. So svojím atraktívnym vzhľadom, dynamickým podvozkom s optimalizovaným vzduchovým odpružením a automatickou prevodovkou 9G-TRONIC spolu s výkonnými motormi ponúka „Dreamcar“ potešenie z jazdy počas celého roka.

Výroba v závode Brémy sa zvýšila spolu s kabrioletom Triedy C na deväť modelov vozidiel, čo si vyžaduje obzvlášť vysokú flexibilitu vo výrobe.

Kabriolet Triedy C má inteligentný podvozok ľahkej konštrukcie s vysokým obsahom hliníka. Okrem iného ​​sú blatník, kapota a veko batožinového priestoru vyrobené z ľahkého kovu, čo znižuje hmotnosť vozidla a tým aj emisie CO2

S viac ako 12 500 zamestnancami je závod Mercedes-Benz v Brémach najväčším súkromným zamestnávateľom v regióne. V súčasnosti sa tam vyrába deväť modelov: sedan, kombi, kupé a kabriolet Triedy C, kupé a kabriolet Triedy E, SUV GLC a roadster SLC a SL.

MB (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov